Post

Share this post

Η Avril Lavigne ετοιμάζει νέα μουσική μαζί με τον Machine Gun Kelly

Τι ετοιμάζει η Avril Lavigne;

Η Avril Lavigne βρίσκεται στο στούντιο με τον Machine Gun Kelly και τον ράπερ Mod Sun.

Η Καναδή τραγουδίστρια ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια σειρά από παρασκηνιακές φωτογραφίες από τις ηχογραφήσεις τους, προαναγγέλλοντας την κυκλοφορία της συνεργασίας τους.

«Λοιπόν, είμαστε έτοιμοι για νέα μουσική τη νέα χρονιά; Πείτε μου να ξέρω…», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Στην πρώτη φωτογραφία ποζάρει στο στούντιο μαζί τον Machine Gun Kelly και τον Mod Sun, ενώ στις υπόλοιπες φωτογραφίες παρακολουθεί τον MGK ενώ παίζει ηλεκτρική κιθάρα, αλλά και ενώ βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο και ηχογραφεί.

Η μουσική συνάντηση της Avril Lavigne και του Machine Gun Kelly δεν είναι τόσο απρόσμενη όσο φαίνεται εκ πρώτης όψεως.

Τον προηγούμενο Μάρτιο ο 29χρονος Αμερικανός είχε αναρτήσει ένα βίντεο στο οποίο έπαιζε την επιτυχία «Sk8er Boi» της Avril Lavigne από το 2002, ενώ λίγους μήνες πιο πριν, τον Νοέμβριο του 2019, οι δύο καλλιτέχνες είχαν φωτογραφηθεί μαζί με τον τραγουδιστή Travis Clark της μπάντας We The Kings στο περιθώριο μιας βραδινής εξόδου τους.

Τον προηγούμενο μήνα η Avril Lavigne είχε μοιραστεί φωτογραφίες από τις πρώτες ηχογραφήσεις με τον Mod Sum, στις οποίες συμμετείχαν επίσης ο παραγωγός Goldfinger και ο τραγουδιστής / κιθαρίστας John Feldman.

Τον Φεβρουάριο του 2019 η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το «Head Above Water», το πρώτο της άλμπουμ μετά από πέντε χρόνια απουσίας από τη δισκογραφία λόγω της μάχης της με τη νόσο του Lyme.

Πηγή: hit-channel.com