Post

Share this post

Ανακαλύψτε το ελληνικό νησί που ήθελαν να αγοράσουν οι Beatles

Αυτό το παράξενο και μαγικό νησί που μοιάζει με κιθάρα, το οποίο ήθελε να αγοράσει η θρυλική μπάντα “Beatles”. Ονομάζεται Αγία Τριάδα και βρίσκεται κοντά στην Ερέτρια, μία ώρα από την Αθήνα.

Έχει εκπληκτικές παραλίες, μία στην ανατολική πλευρά με γαλαζοπράσινα νερά και ένα άγαλμα δελφινιού και μία στη δυτική πλευρά όπου μια μεγάλη αμμώδης όχθη βυθίζεται και επανεμφανίζεται λόγω της παλιρροιακής επίδρασης του Ευρίπου και σχηματίζει μικρά νησιά που το απόγευμα είναι βυθισμένος κάτω από τα νερά του Νότιου Ευβοϊκού.

Η περιοχή είναι μια πραγματική εξωτική γωνιά, πολύ κοντά στην Αθήνα. Πολλοί γνωρίζουν την Ερέτρια, αλλά λίγοι γνωρίζουν αυτήν την κρυφή γωνία, μια ανάσα από την Ερέτρια.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του είναι ότι βρίσκεται σε απόσταση μόλις 50-100 μέτρων από την ακτή, ενώ μπορεί να προσφέρει απόλυτη ασφάλεια και πλήρη ιδιωτικότητα στους φιλοξενούμενους του. Επιπλέον, το γεγονός ότι βρίσκεται μία ανάσα από την Αττική, την Αθήνα αλλά και το αεροδρόμιο, το καθιστά πραγματικό «θησαυρό», απολύτως θελκτικό για την απόκτηση του!

Δείτε το βίντεο:

https://rumble.com/v7t4et-the-exotic-guitar-shaped-island-which-the-legendary-beatles-wanted-to-buy.html

Πηγή: e-daily.gr