Post

Share this post

Χοακίν Φίνιξ: Τι απαντάει στις φήμες για πιθανό σίκουελ του «Τζόκερ»;

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να ενσαρκώσει ξανά τον ρόλο του «Τζόκερ», σε ένα πιθανό σίκουελ της ταινίας, εμφανίζεται ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Χοακίν Φίνιξ.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στον ιστότοπο ψυχαγωγίας The Playlist ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Χοακίν Φίνιξ αναφέρθηκε στα μονοπάτια που θα μπορούσε να ακολουθήσει η πλοκή ενός πιθανού σίκουελ της ταινίας «Τζόκερ», γεγονός που θα σήμαινε ότι ο ίδιος θα ενσάρκωνε ξανά τον εμβληματικό κακό της DC.

Για την ερμηνεία του στην ταινία «Τζόκερ» του Τοντ Φίλιπς ο 46χρονός Αμερικανός ηθοποιός τιμήθηκε με το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, το 2019, υποδυόμενος τον Arthur Fleck, έναν αποτυχημένο κλόουν και stand-up comedian, ο οποίος καταβυθίζεται σιγά σιγά στην παραφροσύνη και την βία.

Οι φήμες και τι απαντάει ο διάσημος ηθοποιός

Φήμες για ένα πιθανό σίκουελ του «Τζόκερ» διαδίδονταν ήδη από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες, η οποία έκανε συνολικά 1 δις εισπράξεις παγκοσμίως, τις περισσότερες για φιλμ με περιορισμό καταλληλότητας.

Ο Χοακίν Φίνιξ σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαίωσε οποιοδήποτε σχέδιο για τη δημιουργία σίκουελ, αν και φάνηκε ανοιχτός στο ενδεχόμενο. Σχολίασε, ωστόσο, προς τα που μπορεί να κατευθυνθεί ένα πιθανό δεύτερο κεφάλαιο για τον Arthur: «Είναι ένας ενδιαφέρον τύπος. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί του και να εξερευνήσουμε περαιτέρω. Όμως, αν θα το κάνουμε στα σίγουρα; Δεν το γνωρίζω». 

Τα δημοσιεύματα

Νωρίτερα το 2021 ο δημιουργός του «Τζόκερ», Τοντ Φίλιπςσύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να δούλευε πάνω σε σενάριο για το σίκουελ της ταινίας. Το νέο αυτό αποκαλύφθηκε σε άρθρο του The Hollywood Reporter με θέμα τους ισχυρότερους δικηγόρους του Χόλυγουντ, στο οποίο αναφέρεται ότι η συνέχεια του φιλμ βρίσκεται αναμφίβολα στα σκαριά.

Στο κείμενο για έναν εκ των δικηγόρων της λίστας, τον Warren Dern, στου οποίου το πελατολόγιο βρίσκεται ο Φίλιπς, γράφεται ότι «Ο Τοντ Φίλιπς έκλεισε συμφωνία να γράψει σε συνεργασία το σενάριο του επόμενου Τζόκερ». 

Ενώ, ένα επιπλέον δημοσίευμα του The Hollywood Reporter ανέφερε ότι έχει πληροφορίες από μέσα όσον αφορά τον προγραμματισμό της Warner Bros και ότι πράγματι «σχεδιάζεται σίκουελ του Τζόκερ».  

Πηγή: monopoli.gr