Post

Share this post

Το «Evermore» επιστρέφει για τέταρτη εβδομάδα στο No. 1 του Billboard 200

Η Taylor Swift είναι πλέον ο τρίτος καλλιτέχνης στην ιστορία που έχει κυριαρχήσει τις περισσότερες εβδομάδες στην κορυφή του του Billboard 200.

Το άλμπουμ «Evermore» της Taylor Swift επιστρέφει για τέταρτη εβδομάδα στο No. 1 του αμερικανικού Billboard 200.

Το τελευταίο άλμπουμ της Taylor Swift ανεβαίνει ξανά στην πρώτη θέση της κατάταξης χάρη στις ιστορικές πωλήσεις βινυλίων που σημείωσε κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, αλλά και στην κυκλοφορία μίας υπογεγραμμένης ψηφιακής έκδοσης σε προνομιακή τιμή.

Το «Evermore» κυκλοφόρησε αρχικά στις ψηφιακές πλατφόρμες από τη Republic Records / Universal Music στις 11 Δεκεμβρίου 2020, κάνοντας ντεμπούτο στην κορυφή του Billboard 200, όμως η έκδοση βινυλίου του άλμπουμ ήταν διαθέσιμη από τις 28 Μαΐου.

Σε μόλις τρεις ημέρες από την κυκλοφορία του, το βινύλιο του «Evermore» συνέτριψε το ρεκόρ για το δίσκο βινυλίου με τις υψηλότερες πωλήσεις μέσα σε μία εβδομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία 30 χρόνια, καταγράφοντας 40.000 πωλήσεις.

Το ρεκόρ έφτασε σε ασύλληπτα για την εποχή επίπεδα με την ολοκλήρωση της εβδομάδας, καθώς το βινύλιο του «Evermore» ξεπέρασε τελικά τις 102.000 πωλήσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της MRC Data, το «Evermore» επανέρχεται στο No. 1 του Billboard 200 έχοντας πραγματοποιήσει πωλήσεις ισοδύναμες των 202.000 άλμπουμ στην αμερικανική αγορά κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας.

Από το συνολικό ποσό, οι καθαρές πωλήσεις albums (φυσικές και ψηφιακές) αντιστοιχούν σε 192.000, αριθμός που σηματοδοτεί τις υψηλότερες καθαρές πωλήσεις albums για το 2021, με την Taylor Swift να καταρρίπτει την επίδοση που σημείωσε η ίδια νωρίτερα φέτος με την κυκλοφορία του «Fearless (Taylor’s Version)», το οποίο έκανε 179.000 καθαρές πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα του.

Η Taylor Swift επεκτείνει επίσης το ρεκόρ που της ανήκει για τη γυναίκα καλλιτέχνιδα που έχει κυριαρχήσει τις περισσότερες εβδομάδες (53) στο No. 1 του Billboard 200, ενώ πλέον αποτελεί τον τρίτο καλλιτέχνη στη γενική κατάταξη που έχει βρεθεί τις περισσότερες εβδομάδες στο No. 1 του Billboard 200, πίσω από τον Elvis Presley (67) και τους Beatles (132).

Πηγή: hit-channel.com