Post

Share this post

Το παιδί θαύμα πρόκειται να αποφοιτήσει από το Λύκειο και το Κολέγιο σ’ ένα μήνα

Εκμεταλλεύτηκε την πανδημία και πέτυχε το στόχο του

Ο Μάικ Γουίμμερ από τη Βόρεια Καρολίνα την ώρα που εμείς προσπαθούσαμε να μπούμε για τηλεκπαίδευση εκμεταλλεύτηκε την πανδημία για αποφοιτήσει από το Λύκειο και το Κολλέγιο μαζί.

Μόλις στη ηλικία των 12 ετών, και σε λιγότερο από ένα μήνα ο μικρός Μάικ θα έχει στα χέρια του τόσο το απολυτήριο του Λυκείου όσο και πολυπόθητο χαρτί του κολεγίου.

«Εάν μια πόρτα είναι κλειδωμένη, θα βρει σίγουρα άλλο τρόπο, για να πραγματοποιήσει τους στόχους του», λέει η μητέρα του, Μελίσα Γουίμμερ.

Με προσήλωση στο στόχο του και με προγραμματισμό κατάφερε να εκμεταλλευτεί την πανδημία και τη παραμονή στο σπίτι και κατάφερε κάτι που λιγότεροι από 20 Αμερικανοί έχουν καταφέρει.

Στην αρχή της χρονιάς δεν ήταν αυτός ο σκοπός του αλλά με ωριμότητα που θα ζήλευαν και ενήλικες αποφάσισε πως δεν θέλει να περάσει τη καραντίνα μπροστά από μία οθόνη παίζοντας παιχνιδομηχανές όπως κάνουν οι συνομίληκοί του.

Στο σχολείο του βγήκε ο καλύτερος μαθητής ενώ στο κολέγιο αποφοίτησε μα βαθμό 4.

«Πολλοί πιστεύουν ότι έχασα την παιδική μου ηλικία. Σε αυτούς έχω να πω ότι περνάω τέλεια», λέει το παιδί -θαύμα.

Για το μέλλον έχεις τουλάχιστον δέκα ιδέες για start up επιχειρήσεις και ήδη τα μεγάλα funds΄έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον χρηματοδοτήσουν.

Πηγή: e-daily.gr