Post

Share this post

Το θρυλικό Πηγάδι της Κόλασης

Επιστήμονες μπήκαν για πρώτη φορά στο πανάρχαιο σπήλαιο
Στην Ανατολική Υεμένη υπάρχει ένα σπήλαιο που οι δοξασίες και οι θρύλοι γύρω από αυτό είναι εκατοντάδες και έχουν διασωθεί χιλιάδες χρόνια. Το «Πηγάδι του Μπαρχούτ» μετράει 7.000.000 χρόνια και για πρώτη φορά, επιστήμονες μπήκαν μέσα σε μια εντυπωσιακή επιχείρηση.

Οι ντόπιοι υποστηρίζουν ότι μέσα στο σπήλαιο υπάρχει μια υπερφυσική ζωή, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι εκεί εγκλωβίζονται όλα τα κακά πνεύματα.

Επιστήμονες από το Ομάν, αψήθησαν(όχι εντελώς βέβαια) τις ιστορίες γύρω από το πηγάδι και επιχείρησαν να μπουν στο εσωτερικό και να καταγράψουν εικόνες.

Το βάθος του μετρήθηκε στα 112 μέτρα, ενώ στο πάτο του βρέθηκαν οστά και νεκρά φίδια.

Σύντομα η ομάδα θα παρουσιάσει όλα τα ευρήματα της ρίχνοντας φως στο θρυλικό πηγάδι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθούν να μπουν στο εσωτερικό, αλλά όλες απέτυχαν, δίνοντας ευκαιρία στους συνωμοσιολόγους για να πιστεύουν τις δοξασίες.

Μάλιστα έχει υπάρξει και μια εξαφάνιση ενός σπουδαίου επιστήμονα, του Χάμουντ Μπιν Χαφέ, ο οποίος είχε προσπαθήσει να κατέβει και αυτός στο πηγάδι, αλλά όταν τον ανέσυραν ήταν σε κατάσταση αμόκ και έλεγε πως είδε κάποιες απόκοσμες μορφές.

Ο επιστήμονας ξανάπροσπάθησε να κατέβει και οι δικοί του άνθρωποι λένε πως χάθηκε για πάντα μέσα στο πηγάδι, κάτι που δεν επιβεβαιώνουν οι συνεργάτες του.

Πηγή: e-daily.gr