Post

Share this post

Τι κάνουν σήμερα τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον

Τι σχέση έχουν μεταξύ τους
25 Ιουνίου του 2009 και όλοι θρηνούμε την απώλεια του αγαπημένου ποπ σταρ Μάικλ Τζάκσον. Στη κηδεία του τα βλέμματα όλων και τη προσοχή των ΜΜΕ τραβούν τα 3 παιδιά του. Σήμερα όλα τα παιδιά του είναι ενήλικες, έχουν τραβηξει ξεχωριστές πορείες, όμως διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους.

Πρινς Μάικλ Β’ Τζάκσον

Είναι ο πρωτότοκος γιος του Μάικλ Τζάκσον, στη κηδεία ήταν 12 ετών και μετά το θάνατο του πατέρα του έζησε με την οικογένειά του. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Λογιόλα Μεριμάουντ, διατηρεί μακροχρόνια σχέση με μια συμφοιτήτρια του και ασχολείται με τις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Πάρις Μάικλ Κάθριν Τζάκσον

Γεννημένη το 1998, η Πάρις είναι η πιο προβλεβλημένη της οικογένειας, είναι ηθοποιός μάλιστα έχει κάνει αρκετές πετυχημένες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές, ενώ παίζει και σε μουσική μπάντα.

Παλαιότερα ταλαιπωρήθηκε από την κατάθλιψη, είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει, και αυτοτραυματιζόταν, ενώ είχε εθιστεί σε ουσίες.

Σήμερα απέχει από τα ναρκωτικά και δηλώνει έτοιμη να σταθεί στα πόδια της.

Μάικλ Τζόζεφ Τζάκσον Τζούνιορ

Ο μικρότερος της οικογένειας, και δεν ασχολείται καθόλου την showbiz, απέχει από τα social media, ενώ μόλις έγινε 18 ετών αγόρασε μια έπαυλη και ζει απομονωμένος εκεί.

Πηγή: e-daily.gr