Post

Share this post

Τα Φιλαράκια: Ξεκινούν τα γυρίσματα για το πολυαναμενόμενο reunion

Παρά τις συνεχόμενες αναβολές εξαιτίας της πανδημίας, μετράμε πλέον αντίστροφα για το σπέσιαλ επεισόδιο της επανένωσης της αγαπημένης τηλεοπτικής παρέας των «Friends», για το οποίο ξεκινούν επίσημα τα γυρίσματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στο Variety, τα γυρίσματα ξεκινούν επίσημα αυτή την εβδομάδα, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα κι ένα τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί στο HBO Max.

Η ανακοίνωση για το reunion, έγινε πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2020, με σκοπό να φέρει τα έξι μέλη της παρέας – Τζένιφερ Ανιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλανκ και Μάθιου Πέρι – της διαχρονικής κωμικής σειράς ξανά στην οθόνη μετά από 25 ολόκληρα χρόνια.

Πριν από λίγο καιρό η τηλεοπτική Φίμπι, ή αλλιώς η αγαπημένη ηθοποιός Λίζα Κούντροου είχε ξεκαθαρίσει στους φανς πως αυτό το σπέσιαλ επεισόδιο δεν θα είναι ένα reboot της σειράς, αλλά ένα – χωρίς σενάριο – επεισόδιο που σκοπό έχει να ενώσει ξανά τους ηθοποιούς που όμως δεν θα υποδύονται τους χαρακτήρες τους. «Πρόκειται για ένα επεισόδιο στο οποίο θα είμαστε όλοι μαζί, κάτι που δεν συμβαίνει κι έχει να συμβεί δημόσια από το 2004, όταν ολοκληρώθηκε η σειρά», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Σουίμερ αποκάλυψε σε συνέντευξη πως τα γυρίσματα του reunion της σειράς «Τα Φιλαράκια» θα πραγματοποιηθούν στο Λος Άντζελες και θα περιλαμβάνουν πολλές εξωτερικές σκηνές καθώς σύμφωνα με το νέο πρωτόκολλο δεν επιτρέπεται να βρίσκονται συνεχώς στο στούντιο. Μάλιστα, αποκάλυψε ένας γνωστός κωμικός θα είναι ο οικοδεσπότης αυτού του reunion. Αλλά δεν πρόδωσε καμία άλλη λεπτομέρεια. «Μπορώ να σας πω ότι δεν είναι η Έλεν (ΝτεΤζένερις). Δεν είναι κι ο Μπίλι Κρίσταλ. Αλλά μέχρι εκεί» είπε.

Δείτε όλα όσα είπε Ντέιβιντ Σουίμερ:

Πηγή: monopoli.gr