Post

Share this post

Σαρλίζ Θερόν: Γιατί θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε μια γυναικεία εκδοχή του «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει»;

Η Σαρλίζ Θερόν, μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, θέλει να πρωταγωνιστήσει σε ριμέικ της ταινίας «Πολύ Σκληρός για Πεθάνει», που θεωρείται μια από τις καλύτερες ταινίες δράσης όλων των εποχών.

Στο τέλος του 2020, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ξεσήκωσε τα μέσα ενημέρωσης, δίνοντας την σφραγίδα έγκρισής της σε ένα tweet που έγραφε: «Οι ρομαντικές κομεντί με ομοφυλόφιλες πρωταγωνίστριες είναι καλές, όμως αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι το «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει» με την Σαρλίζ Θερόν να προσπαθεί οργισμένη να σώσει την γυναίκα της». Εκείνη αντέδρασε γράφοντας: «Πού υπογράφω;».

svg%3E

O Mπρους Γουίλις στο «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει»

Η Θερόν ρωτήθηκε σε συνέντευξή της στο Variety για το tweet και εκείνη απάντησε: «Είναι μια εξαιρετική ιδέα και το γεγονός ότι πρόκειται για δυο ομοφυλόφιλες γυναίκες είναι πανέξυπνο».

Μια αληθινή σταρ

Ένα ριμέικ της διάσημης ταινίας -που έβαλε στο προσκήνιο τον Μπρους Γουίλις -θα ταίριαζε στη γεμάτη δράση φιλμογραφία της Θερόν, η οποία περιλαμβάνει επίσης τις ταινίες «The Old Guard», «Atomic Blonde» και «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής». Χάρη σε αυτούς τους ρόλους, η Θερόν έχει γίνει μια από τις κορυφαίες γυναίκες πρωταγωνίστριες στο Χόλιγουντ.

svg%3E

«Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής»

Η ηθοποιός αγκάλιασε για πρώτη φορά το είδος της δράσης, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της «Ληστείας αλά Ιταλικά», παρόλο που αναγκάστηκε να αποδείξει πολλά περισσότερα απέναντι σε ένα καστ ανδρών.

Η ανάγκη να αποδείξει την αξία της

«Συνειδητοποίησα ότι υπήρχε ακόμη μεγάλη παρανόηση γύρω από τις γυναίκες και το είδος», αποκάλυψε η Θερόν στο Comic-Con πέρυσι. «Παρόλο που σε αυτήν την ταινία η δράση βασίζεται σε αυτοκίνητα, έπρεπε να κάνουμε πολλές σκηνές σωματικής δράσης», είπε. «Υπήρχε μια πραγματική πίεση για να κάνουμε αυτά τα ακροβατικά με τους ηθοποιούς και μια πολύ άδικη διαδικασία πήγαινε με αυτό το κομμάτι. Ήμουν η μόνη γυναίκα στο σετ. Θυμάμαι να παίρνω το πρόγραμμα των γυρισμάτων και με είχαν προγραμματίσει για έξι εβδομάδες με πιο σκληρή προπόνηση από οποιοδήποτε άλλο ηθοποιό. Ήταν τόσο προσβλητικό». 

svg%3E

Με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ στο «Ληστεία αλά Ιταλικά»

Η Θερόν σχολιάζει ότι η διαφορά στον τρόπο αντιμετώπισης της σε σύγκριση με τους άνδρες ηθοποιούς την έβαλε σε εγρήγορση και ενέτεινε το πείσμα της να αποδείξει την αξία της και ότι μπορεί να γίνει καλύτερη από εκείνους. «Θυμάμαι σε μια από τις προπονήσεις μας, ο Μαρκ Γουόλμπεργκ σταμάτησε το αμάξι και έκανε εμετό από τη ναυτία», αναφέρει στη συνέντευξη η σταρ. 

Πηγή: monopoli.gr