Post

Share this post

Πέθανε ο DJ και παραγωγός Erick Morillo – Γνωστός για το «I Like To Move It»

Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο DJ και μουσικός παραγωγός Erick Morillo.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, οι αρχές δήλωσαν ότι η σορός του Morillo βρέθηκε την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στο σπίτι του στο Miami Beach της Φλόριντα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δημοσιοποιηθεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θάνατο του Αμερικανού παραγωγού κολομβιανής καταγωγής.

Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός WPLG Local 10 μετέδωσε ότι το κέντρο άμεσης δράσης έλαβε κλήση στις 10:42 π.μ. (τοπική ώρα). Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο για να διεξάγουν έρευνες, αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο Erick Morillo ήταν πιο γνωστός για το έργο του στη house μουσική, ιδίως για τη δισκογραφική εταιρεία Strictly Rhythm και για την πασίγνωστη επιτυχία «I Like To Move It» του 1993, την οποία δημιούργησε χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Reel 2 Real.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο 49χρονος DJ και μουσικός παραγωγός κέρδισε τρεις φορές το βραβείο του «Καλύτερου House DJ» στα DJ Awards (1998, 2001, 2003) και άλλες τρεις φορές το βραβείο του «Καλύτερου Διεθνούς DJ» (2002, 2006, 2009).

Στις 6 Αυγούστου ο Erick Morillo είχε συλληφθεί κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα με την οποία συνδέεται από προηγούμενο περιστατικό που συνέβη το Δεκέμβριο του 2019.

Ο Morillo παραδόθηκε οικειοθελώς στις αρχές στις 5 Αυγούστου, όταν τα αποτέλεσμα των εργαστηριακών εξετάσεων έδειξαν την ύπαρξη δικού του DNA στο θύμα, ωστόσο αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Ο παραγωγός επρόκειτο να καταθέσει σε δικαστήριο την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου.

πηγή