Post

Share this post

Ο The Weeknd προαναγγέλλει νέα μουσική: «Η αυγή έρχεται»

Μία δημιουργική στροφή προαναγγέλλει ο The Weeknd.

Έχει περάσει μόνο έτος από την κυκλοφορία του πολυπλατινένιου άλμπουμ των επιτυχιών «After Hours», όμως ο The Weeknd φαίνεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζει την επόμενη δισκογραφική δουλειά του, η οποία ίσως κινηθεί σε διαφορετικό ύφος.

Ο Καναδός τραγουδιστής σχολίασε σε συνέντευξή του στο «Variety» τις αινιγματικές αναρτήσεις που έχει κάνει τις τελευταίες εβδομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφήνοντας να εννοηθεί ότι ηχογραφεί καινούργια τραγούδια.

«Αν το τελευταίο άλμπουμ είναι οι μεταμεσονύχτιες ώρες, τότε η αυγή έρχεται», ανέφερε σιβυλλικά.

Παρότι δεν μίλησε ευθέως για το επόμενο άλμπουμ του, η φράση που επέλεξε να χρησιμοποιήσει προαναγγέλλει μία δημιουργική στροφή μετά το «After Hours» και τη χαρακτηριστική περσόνα με το κόκκινο σακάκι, τα μαύρα γάντια, τα μαύρα γυαλιά ηλίου και τον επίδεσμο στη ματωμένη μύτη.

Τα λόγια του φαίνεται να συμβαδίζουν με μία σειρά δημοσιεύσεων που έκανε στο Twitter το τελευταίο διάστημα αναφορικά με το επόμενο μουσικό έργο του.

«Έκανα τόση μαγεία στο μικρό δωμάτιο στην καραντίνα… Τώρα απλά τα ενώνω όλα… Είναι τόσο όμορφο», έγραψε, επιβεβαιώνοντας εμμέσως ότι ετοιμάζει νέα μουσική.

Ο 31χρονος τραγουδιστής συνεχίζει στον ίδιο δυναμικό ρυθμό μετά από μία μεγάλη χρονιά, γεμάτη επιτυχίες και συνεργασίες με αστέρες όπως οι Maluma, Rosalía, Doja Cat και Kenny G.

Ο The Weeknd ένωσε τις δυνάμεις του με την Ariana Grande στο remix του «Save Your Tears», το οποίο κατέκτησε αυτήν την εβδομάδα το No. 1 του αμερικανικού Billboard Hot 100.

Πηγή: hit-channel.com