Post

Share this post

Ο RM των BTS μοιράζεται το σόλο τραγούδι «Bicycle»

«Το ποδήλατό μου προκαλεί πάντα έξαψη, όμως όταν βάζω τα πόδια μου στα δύο πετάλια, πάντα νιώθω λίγο στεναχωρημένος», εξηγεί ο RM για το τραγούδι. 

Ο RM των BTS κυκλοφόρησε ένα νέο σόλο τραγούδι με τίτλο «Bicycle» στο πλαίσιο του «Festa 2021», των εορτασμών της επετείου από τη δημιουργία του K-pop συγκροτήματος που διαρκούν πολλές ημέρες κατά τη διάρκεια του Ιουνίου.

Το πρόγραμμα του «Festa 2021» είχε προγραμματισμένο για τις 7 Ιουνίου ένα μυστηριώδες γεγονός με την ονομασία «Bicycle», κάτι που δημιούργησε υποψίες ότι είναι πιθανό να βρίσκεται καθ’ οδόν ένα καινούργιο τραγούδι.

O RM έχει γράψει το «Bicycle» και έχει κάνει την παραγωγή και τον προγραμματισμό του τραγουδιού μαζί με τον John Eun, ο οποίος δήλωσε «εξαιρετικά τυχερός και ευλογημένος» για τη συνεργασία του με τον αρχηγό των BTS.

Το εικαστικό για την ψηφιακή κυκλοφορία του τραγουδιού, το οποίο απεικονίζει ένα ποδήλατο ανάμεσα σε φυτά, έχει δημιουργήσει ο Κορεάτης Sungsic Moon, ένας καλλιτέχνης που ο RM «θαυμάζει».

Σε μία δημοσίευσή του στο «Bangtan Blog», ο RM εξηγεί ότι μιλάει συνεχώς για τα ποδήλατα και ότι ήθελε να γράψει ένα τραγούδι με το συγκεκριμένο θέμα.

Επίσης εκφράζει την ελπίδα του ότι το «Bicycle» θα γίνει ένα δώρο που θα μπορούν να προσθέσουν οι θαυμαστές των BTS, γνωστοί ως ARMY, στις λίστες αναπαραγωγής.

Το «Bicycle» είναι η πρώτη σόλο κυκλοφορία του RM μετά το mixtape «mono» του 2018.

Οι εκδηλώσεις του «Festa 2021», το οποίο θα διαρκέσει συνολικά δύο εβδομάδες, θα κορυφωθούν στις 13 και στις 14 Ιουνίου με τη διοργάνωση ενός διήμερου live streaming γεγονότος με τίτλο «Muster Sowoozoo», στο οποίο οι BTS θα γιορτάσουν τη συμπλήρωση 8 ετών από τη δημιουργία τους.

Πηγή: hit-channel.com