Post

Share this post

Ο Nick Jonas λέει ότι οι Jonas Brothers «περιμένουν την κατάλληλη στιγμή» για να κυκλοφορήσουν νέα μουσική

Τα νέα τραγούδια είναι έτοιμα, όμως οι Jonas Brothers θα τηρήσουν στάση αναμονής έως ότου εμφανιστούν οι κατάλληλες συνθήκες.

Όταν ο Nick Jonas κυκλοφόρησε το σόλο άλμπουμ «Spaceman» τον προηγούμενο Μάρτιο, ορισμένοι θαυμαστές των Jonas Brothers ανησύχησαν για το ενδεχόμενο μιας νέας διάλυσης του αγαπημένου τους συγκροτήματος.

Ωστόσο το boy band επιβεβαίωσε άμεσα ότι οι φόβοι δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα και συμμετείχε μάλιστα στο τραγούδι «Selfish», που συμπεριλήφθηκε στην deluxe έκδοση του άλμπουμ «Spaceman».

Όσον αφορά την κυκλοφορία ακόμα περισσότερων τραγουδιών από τους Jonas Brothers, φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένουμε.

Ο Nick Jonas αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «L’Officiel»: «Στην πραγματικότητα έχουμε γράψει και έχουμε ηχογραφήσει πολλή μουσική τα τελευταία δύο χρόνια, απλώς περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για να την κυκλοφορήσουμε και τις κατάλληλες συνθήκες. Είναι καλύτερο όταν μπορούμε να το κάνουμε όταν θα βρεθούμε από κοντά».

Ο 28χρονος τραγουδιστής εξήγησε επίσης στο περιοδικό ότι το θέμα με το οποίο ασχολούνται όλα τα σημερινά σόλο τραγούδια του είναι η σύζυγος του Priyanka Chopra.

«Δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι αυτή είναι η πηγή της μεγαλύτερης, αν όχι όλης της έμπνευσή μου όταν γράφω», εξομολογήθηκε.

«Αισθάνομαι πολύ τυχερός που έχω αυτή τη μούσα και αυτή η υποστήριξη με ωθεί να συνεχίσω να γράφω. Είναι πανταχού παρούσα για μένα. Είμαστε μαζί όσο περισσότερο μπορούμε για να εξασφαλίσουμε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται για εκείνες τις στιγμές που ξέρουμε ότι αναπόφευκτα πρέπει να είμαστε χώρια», συνέχισε.

Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopras θα χρειαστεί πιθανώς να περάσουν αρκετό χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλον το επόμενο έτος.

Το μέλος των Jonas Brothers βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί το ρόλο του Frankie Valli σε μία εκδοχή του επιτυχημένου μιούζικαλ «Jersey Boys» που θα κυκλοφορήσει στις υπηρεσίες streaming, ενώ η ηθοποιός πρόκειται να εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες και να αναλάβει την παραγωγή ακόμα περισσότερων.

Πηγή: hit-channel.com