Post

Share this post

Ο Maluma και η Balmain συνεργάζονται για την κυκλοφορία μια νέας συλλογής

Η συλλογή συνδυάζει την ατμόσφαιρα του Μαϊάμι με την παριζιάνικη κληρονομιά της Balmain.

Ο Maluma συνεργάστηκε με τον οίκο μόδας Balmain για τη δημιουργία μιας συλλογής περιορισμένης έκδοσης που θα είναι διαθέσιμη στα φυσικά και τα ηλεκτρονικά καταστήματα της εταιρείας από τις 12 Απριλίου έως την 1η Ιουνίου.

Η συλλογή περιλαμβάνει αθλητικά παπούτσια, σακάκια, μπλουζάκια, παντελόνια και άλλα ready-to-wear ενδύματα, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε τιμές υψηλής ραπτικής.

Μεταξύ άλλων προϊόντων της συλλογής «Balmain + Maluma», το κόστος για ένα βαμβακερό μπλουζάκι είναι 495 δολάρια, η τιμή για ένα ζευγάρι ψηλά αθλητικά παπούτσια είναι 1.500 δολάρια, ένα πολύχρωμο μπουφάν bomber με σχέδια κοστίζει 2.555 δολάρια.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία της Balmain με μια διασημότητα, καθώς είχε προηγηθεί η σύμπραξη του οίκου με την Beyonce, αλλά και η πρώτη φορά που η εταιρεία που συνεργάζεται με έναν επώνυμο για το σχεδιασμό μιας συλλογής.

Παρόλο που διάφοροι διάσημοι έχουν εμφανιστεί σε διαφημιστικές καμπάνιες και επιδείξεις μόδας της Balmain, η εταιρεία δεν είχε προσκαλέσει ποτέ μια διασημότητα να συνδράμει το σχεδιασμό μιας ολοκληρωμένης συλλογής.

Maluma - Balmain

Η συνεργασία με τον οίκο Balmain και οι υψηλές τιμές πώλησης των προϊόντων υπογραμμίζουν το βαθμό που έχει εισχωρήσει ο Maluma στον κόσμο και δείχνουν πόσο πολύτιμη είναι η στήριξη του Κολομβιανού τραγουδιστή, αλλά και την αντίληψη που υπάρχει για το όνομά του στην κόσμο της υψηλής ραπτικής.

«Ο Maluma, αποτελώντας πολλά παραπάνω από έναν απίστευτο τραγουδιστή, φέρνει πολλά στην κοινότητα της μόδας με τη χαρά και την ευτυχία του και το γεγονός ότι παίζει πάντα με το στυλ του με διαφορετικούς οίκους από όλο τον κόσμο, συνδυάζοντας επίσης διαφορετικούς πολιτισμούς», είπε στο Billboard ο διευθυντής δημιουργικού της Balmain, Olivier Rousteing .

«Για την Balmain, η οποία είναι μια γαλλική μάρκα από το Παρίσι, η συνεργασία με τον Maluma προφανώς την ενισχύει και επεκτείνει την αισθητική της διεθνώς», πρόσθεσε.

Ο Maluma δήλωσε: «Ήταν ένας από τους στόχους μου να συνεργαστώ με έναν αξιοσέβαστο οίκο μόδας σε μια συλλογή, αλλά αυτό το ταξίδι έγινε πιο συναρπαστικό, καθώς ο Olivier με παρότρυνε να σχεδιάσω μαζί του και να σχεδιάσω αυτά που θα φορέσω από τη σκηνή, παρουσιάζοντας υψηλή ραπτική με λίγο από τον Papi Juancho», είπε αναφερόμενος στον τίτλο του τελευταίου ολοκληρωμένου άλμπουμ του και στην ονομασία του alter ego του.

Maluma - Balmain

Ο Maluma, ο οποίος έχει δείξει την προτίμησή του στις δημιουργίες της Balmain στο παρελθόν, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Olivier Rousteing για την εμφάνισή του στα MTV Video Music Awards του 2020.

«Από εκείνο το σημείο, απλά ανταλλάξαμε μηνύματα και είπαμε: “Γιατί δεν συνεργαζόμαστε; Επειδή η αισθητική και το όραμά σου για τη μουσική μπορούν να συνδυαστούν με τον δικό μου κόσμο της μόδας”. Και, μετά την επιτυχία εκείνης της εμφάνισης της VMA, ξέραμε ότι έπρεπε να προχωρήσουμε περισσότερο τη συνεργασία μας», σχολίασε ο Rousteing.

Αρχικά, το σχέδιο ήταν να σχεδιάσει μια συλλογή που θα φορούσε ο Maluma στις συναυλίες της περιοδείας του το 2020. Όταν η πανδημία οδήγησε στην αναβολή της περιοδείας, «αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε τη συνεργασία μας ως μια ειδική συλλογή περιορισμένης έκδοσης», εξήγησε ο Olivier Rousteing.

Ο Maluma αναμένεται να εμφανιστεί για πρώτη φορά με τις δημιουργίες της συλλογής στα φετινά Latin American Music Awards, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 15 Απριλίου.

«Αυτή η διαδικασία ήταν συναρπαστική, καθώς πάντα ονειρευόμουν να σχεδιάσω μια μέρα και ήμουν ευτυχής που ένας φίλος όπως ο Olivier με άφησε να εκφραστώ δημιουργικά μέσω της μόδας», είπε ο Maluma.

Πηγή: hit-channel.com