Post

Share this post

Ο Justin Bieber τραγούδησε σε μαθητές δημοτικού σχολείου που επέστρεψαν στα θρανία

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση για την επιστροφή των μαθητών δημοτικού σχολείου στα θρανία συμμετείχε ο Justin Bieber.

Ο Justin Bieber χάρισε μία σύντομη συναυλία σε μαθητές δημοτικού σχολείου.

Ο 27χρονος τραγουδιστής συμμετείχε την Πέμπτη 8 Απριλίου στην εκδήλωση που διοργάνωσαν η φιλανθρωπική οργάνωση Baby2Baby και η Amazon στο δημοτικό σχολείο MacArthur Park Visual and Performing Arts Elementary του Λος Άντζελες για να υποδεχθούν ξανά τους μικρούς μαθητές στα θρανία μετά από ένα ολόκληρο έτος τηλεκπαίδευσης λόγω της πανδημίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης η Kelly Rowland, η οποία αποτελεί μέρος του διοικητικού Συμβουλίου και είναι πρέσβειρα της Baby2Baby, μια φιλανθρωπική οργάνωση που παρέχει σε παιδιά που ζουν σε συνθήκες φτώχειας όλα τα προϊόντα βασικής ανάγκης.

Οι επίσημοι λογαριασμοί της οργάνωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσαν ορισμένες φωτογραφίες στις οποίες η 40χρονη τραγουδίστρια παραδίδει σχολικά είδη και παιχνίδια στα παιδιά μαζί με τις συνιδρύτριες της Baby2Baby, Kelly Sawyerκ και Norah Weinstein.

«Είμαι τόσο υπερήφανη που μαζί με την Baby2Baby και την Amazon υποδεχτήκαμε ξανά τους μαθητές στο σχολείο μετά από ένα έτος τηλεκπαίδευσης», έγραψε η Kelly Rowland στο Instagram.

«Σας ευχαριστούμε Amazon που μας βοήθησες να παράσχουμε σακίδια γεμάτα αντικείμενα υγιεινής, μάσκες προσώπου, απολυμαντικά χεριών και σχολικά είδη, καθώς και τρόφιμα, πάνες, ρούχα και πολλά άλλα για να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά και οι οικογένειές τους θα έχουν τα απαραίτητα για να παραμείνουν ασφαλείς και στο σχολείο και στο σπίτι», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του ο Justin Bieber τραγούδησε μπροστά στους μαθητές επιλογές από τα άλμπουμ του «Changes» (2020) και «Justice» (2021) όπως το «Intentions» και το «Holy».

Δείτε αποσπάσματα από την εμφάνιση του Justin Bieber παρακάτω:

 

Ο κυβερνήτης Gavin Newsom της Καλιφόρνιας εκτίμησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε την Τρίτη 6 Απριλίου ότι όλα τα γυμνάσια και τα λύκεια της πολιτείας θα ανοίξουν το φθινόπωρο.

Η τελετή υποδοχής της Baby2Baby και της Amazon πραγματοποιήθηκε τρεις εβδομάδες μετά τη δημοσίευση έρευνας σύμφωνα με την οποία ποσοστό μικρότερο του ενός τρίτου (1/3) των γονέων είναι έτοιμο να στείλει ξανά τα παιδιά του στα σχολεία και τα πανεπιστήμια της περιφέρειας του Λος Άντζελες.

Πηγή: hit-channel.com