Post

Share this post

Ο Justin Bieber βάζει όρια στη ζωή του και δίνει προτεραιότητα στη σύζυγό του Hailey Baldwin

«Ήταν χρήσιμο να γνωρίζω πότε να λέω “όχι”».
Ο Justin Bieber μιλά για την αγάπη, τον γάμο και την επίδραση της συζύγου του Hailey Baldwin στη μουσική του.

Ο 27χρονος τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «The Morning Mash Up» του SiriusXM, όπου ανέφερε ότι η συζυγός του Hailey αποτέλεσε έμπνευση για το τραγούδι «Unstable» του νέου άλμπουμ του «Justice», το οποίο κυκλοφόρησε στις 19 Μαρτίου.

«Νομίζω ότι τα όρια για μένα ήταν τόσο καίριας σημασίας για την ανάπτυξή μου ως άνθρωπος και για να είναι τα “όχι” μου εξίσου δυνατά με τα “ναι” μου. Ήταν τόσο χρήσιμο για την ανάπτυξη μου να γνωρίζω πότε να λέω “όχι” σε ορισμένα πράγματα», είπε.

«Απλά να λέω “θα σταματήσω αυτήν τη στιγμή”. Δεν πρόκειται να λάβω ορισμένες αποφάσεις μετά τις έξι η ώρα… Απλώς θα περάσω χρόνο με τη γυναίκα μου, είτε παρακολουθήσουμε κάποια ταινία ή οτιδήποτε άλλο. Δίνω προτεραιότητα στην οικογένειά μου και τις δίνω προτεραιότητα επειδή δεν είχα ποτέ μια σταθερή οικογενειακή ζωή. Ήμουν σε πολλά μέρη καθώς μεγάλωνα», εξήγησε ο Justin Bieber.

«Τελικά είναι τόσο μεγαλειώδες να είμαι προβλέψιμος, να έχω αξιοπιστία και κάποια που αγαπώ και εμπιστεύομαι», υπογράμμισε.

Ο Justin Bieber μίλησε επίσης για την αλλαγή από την οποία πέρασε όσον αφορά τη δημιουργία τραγουδιών, καθώς από τα τραγούδια για τους νεανικούς έρωτες άρχισε να γράφει τραγούδια για τη σύζυγό του.

«Είναι σίγουρα διαφορετικό από το να μεγαλώνω και απλώς να θέλω να κάνω μουσική επειδή μου άρεσε πολύ», είπε.

«Κατά κάποιον τρόπο ρίχτηκα στη μουσική βιομηχανία, αλλά αποφάσισα να ακολουθήσω τα όνειρά μου και στα 13 – 14 όταν ξεκίνησα, δεν ήξερα πραγματικά τι ήταν η αγάπη, δεν ήξερα ποιος ήμουν», παραδέχτηκε.

«Και έτσι τραγούδησα για αυτό που νόμιζα ότι ήταν η αγάπη, αλλά καθώς μεγαλώνω, η αγάπης παίρνει νέα σχήματα και νοήματα και ναι, είναι σίγουρα πολύ διαφορετικό», τόνισε.

Πηγή: hit-channel.com