Post

Share this post

Ο Justin Bieber ανακοινώνει ότι το νέο άλμπουμ «Justice» – Πότε κυκλοφορεί

Το νέο άλμπουμ του Justin Bieber είναι γεγονός.

Ο Justin Bieber ανακοινώνει ότι το έκτο studio album του θα έχει τον τίτλο «Justice» και θα κυκλοφορήσει από τις RBMG / Def Jam Recordings / Universal Music στις 19 Μαρτίου.

Το «Justice» (Δικαιοσύνη) περιλαμβάνει το «Holy» με τη συμμετοχή του Chance The Rapper, το «Lonely» σε συνεργασία με τον Benny Blanco και το «Anyone», τα τρία singles που κυκλοφόρησαν τους προηγούμενους μήνες και συγκέντρωσαν πάνω από δύο δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Να σημειωθεί ότι και τα τρία τραγούδια βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Top 40 του Billboard Hot 100.

«Σε μια εποχή που υπάρχουν τόσα πολλά λάθη σε αυτόν τον κομματιασμένο πλανήτη, όλοι επιθυμούμε τη γιατρειά – και τη δικαιοσύνη – για την ανθρωπότητα», δηλώνει ο Justin Bieber.

«Κατά τη δημιουργία αυτού του άλμπουμ, στόχος μου ήταν να δημιουργήσω μουσική που θα προσφέρει παρηγοριά, να δημιουργήσω τραγούδια με τα οποία θα μπορέσει να ταυτιστούν οι άνθρωποι και να συνδεθούν μαζί τους, ώστε να αισθάνονται λιγότερο μόνοι. Η ταλαιπωρία, η αδικία και ο πόνος μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται αβοήθητοι», συνεχίζει.

«Η μουσική είναι ένας υπέροχος τρόπος να υπενθυμίζουμε ο ένας στον άλλο ότι δεν είμαστε μόνοι. Η μουσική μπορεί να είναι ένας τρόπος να νιώσουμε ο ένας τον άλλο και να συνδεθούμε μεταξύ μας», τονίζει ο Justin Bieber.

«Ξέρω ότι δεν μπορώ απλά να βρω λύση στην αδικία κάνοντας μουσική, αλλά ξέρω ότι αν όλοι συνεισφέρουμε χρησιμοποιώντας τα χαρίσματά μας για να υπηρετήσουμε αυτόν τον πλανήτη, και ο ένας τον άλλον, τότε είμαστε πολύ πιο κοντά στο να είμαστε ενωμένοι. Αυτός είμαι εγώ που βάζω ένα μικρό λιθαράκι. Το κομμάτι μου. Θέλω να συνεχίσω τη συζήτηση για το πώς είναι η δικαιοσύνη, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να θεραπεύουμε», καταλήγει.

Το «Justice» έρχεται 14 μήνες μετά το άλμπουμ «Changes», το οποίο χάρισε στον Justin Bieber τρεις από τέσσερις υποψηφιότητές του στα Βραβεία Grammy του 2021 και επανεπιβεβαίωσε την κυριαρχία του pop star στο μουσικό τοπίο.

Δείτε το εξώφυλλο του «Justice»:

Πηγή: hit-channel.com