Post

Share this post

Ο Ed Sheeran θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά – Έγκυος η σύζυγός του

Τις τελευταίες προετοιμασίες πριν υποδεχθούν το μωρό τους κάνουν ο Ed Sheeran και η σύζυγός του.

Ο Ed Sheeran και η σύζυγός του Cherry Seaborn περιμένουν το πρώτο τους παιδί, όπως μεταδίδουν δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με τη The Sun, το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όμως αποφάσισε ότι είναι πλέον να μοιραστεί τα νέα με τους πιο κοντινούς ανθρώπους του.

«Ο Ed και η Cherry πετούν στα σύννεφα. Είναι πολύ ενθουσιασμένοι, αλλά έχουν κρατούν χαμηλούς», ανέφερε μια πηγή στην εφημερίδα.

«Το lockdown ήταν τέλεια δικαιολογία για να μην τους βλέπει ο κόσμος πάρα πολύ, αλλά ο καιρός πλησιάζει και ο ενθουσιασμός αυξάνεται, έτσι άρχισαν να το λένε στους φίλους και την οικογένειά τους. Απλώς κάνουν τις τελευταίες προετοιμασίες στο σπίτι και το μωρό αναμένεται να γεννηθεί αργότερα αυτό το καλοκαίρι», αποκάλυψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Cherry Seaborn ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στο στενό κύκλο της νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

«Είναι μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή και οι οικογένειές τους είναι απόλυτα χαρούμενοι για αυτούς και ανυπομονούν να συναντήσουν το νεογνό», πρόσθεσε η πηγή.

Ο Ed Sheeran και η Cherry Seaborn παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2019.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης επιβεβαίωσε την είδηση τον Ιούλιο του 2019, κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον Charlamagne tha God με αφορμή την κυκλοφορία του άλμπουμ του «No.6 Collaborations Project».

Στην εκπνοή της περασμένης χρονιάς ο Ed Sheeran γνωστοποίησε ότι θα κάνει διάλειμμα από τη μουσική και τα social media για να να «ζήσει περισσότερο».

πηγή: hit-channel.com

https://www.instagram.com/p/Bl-76I0lWXL/?utm_source=ig_embed