Post

Share this post

Ο Bruce Springsteen αποκαλεί τη Lana Del Rey «έναν από τους καλύτερους τραγουδοποιούς» στην Αμερική

Θαυμαστής της Lana Del Rey δηλώνει ο Bruce Springsteen.

Ο Bruce Springsteen πλέκει το εγκώμιο της Lana Del Rey και την αποκαλεί «έναν από τους καλύτερους τραγουδοποιούς» στην Αμερική.

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της ραδιοφωνικής εκπομπής του «From His Home To Yours» στο σταθμό «E Street Radio» στο SiriusXM, ο Springsteen έβαλε το τραγούδι «American» της Lana Del Rey από το EP «Paradise» του 2012.

Η επιλογή δεν ήταν τυχαία, καθώς το τραγούδι περιέχει ένα στίχο για τον ίδιο τον 70χρονο καλλιτέχνη: «Ο Springsteen είναι ο βασιλιάς, δεν το νομίζεις / Έλεγα, ω ναι, αυτός ο άνθρωπος μπορεί να τραγουδήσει», τραγουδά η Lana.

«Αναφέρει το όνομα ενός τύπου από το Νιού Τζέρσεϊ. Δεν είμαι σίγουρος ποιου», σχολίασε ο Bruce Springsteen.

«Είναι από τη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στο Lake Placid. Το Lake Placid είναι μια υπέροχη μικρή αμερικανική πόλη όπου έχω περάσει πολλά υπέροχα καλοκαιρινά βράδια με τα παιδιά μου και την οικογένειά μου όλα αυτά τα χρόνια», συνέχισε.

«Και η Lana είναι απλώς ένας από τους καλύτερους τραγουδοποιούς της χώρας αυτή τη στιγμή. Δημιουργεί ένα δικό της κόσμο και σε προσκαλεί σε αυτόν. Έτσι, είναι πολύ αγαπημένη μου, η υπέροχη Lana Del Rey», σημείωσε

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Bruce Springsteen εκφράζει το θαυμασμό του για τη Lana Del Rey.

Σε ένα από τα προηγούμενο επεισόδια της ραδιοφωνικής εκπομπής του είπε, προλογίζοντας το «Video Games»: «Είμαι θαυμαστής της Lana Del Rey. Είναι μια τραγουδίστρια και ένα τραγούδι που μου θυμίζουν τις καυτές, υγρές και αποπνικτικές καλοκαιρινές νύχτες και τα κορίτσια που πήγαν μαζί τους»

πηγή: hit-channel.com