Post

Share this post

Ο Batman του Ρόμπερτ Πάτινσον δεν θα είναι ο Batman που έχουμε συνηθίσει -Όσα αποκάλυψε το νέο τρέιλερ

Πιο σκληρός και σκοτεινός από ποτέ θα είναι ο νέος Batman του Ρόμπερτ Πάτινσον, που διψά για εκδίκηση.

Στο φετινό ψηφιακό event της DC, με τίτλο FanDome, παρουσιάστηκαν για ακόμη μια χρονιά πολλές από τις επερχόμενες ταινίες που ετοιμάζει η DC. Στο πλαίσιο του event παρουσιάστηκε φυσικά το πολυαναμενόμενο επίσημο τρέιλερ του The Batman, όπου στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Το τρέιλερ διάρκειας 2,5 λεπτών παρουσίασε τους βασικούς κακούς της ταινίας, Riddler και Penguin, όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί. Ο Πολ Ντάνο πρωταγωνιστεί ως Ρίντλερ, η Ζόι Κράβιτς ως Catwoman και ένας αγνώριστος Κόλιν Φάρελ ως ο Πένγκουιν. Αυτούς θα αντιμετωπίσουν ο Διοικητής Γκόρντον, τον οποίο θα υποδύεται ο Τζέφρι Ράιτ, αλλά και ο πιστός μπάτλερ του Batman, Άλφρεντ, τον οποίο αυτή τη φορά θα υποδύεται ο Άντι Σέρκις.

Τι μάθαμε από το νέο τρέιλερ του Batman;

Ο Ρίντλερ και ο Πένγκουιν θα είναι πολύ διαφορετικοί απ’ ότι τους είχαμε συνηθίσει στις προηγούμενες ταινίες Batman, όπου ήταν αρκετά πιο κωμικοί χαρακτήρες, τόσο στο «Batman Returns» του 1992 όσο και στο «Batman Forever» του 1995. Δεν είναι τυχαίο που σε εκείνες τις ταινίες, τους ρόλους των δύο αυτών «κακών» είχαν αναλάβει δύο κωμικοί, ο Ντάνι ΝτεΒίτο και ο Τζιμ Κάρεϊ.

Όπως όμως εύκολα καταλαβαίνει κανείς από το τρέιλερ, στον νέο Batman δεν χωρά καμία κωμικότητα.

Το τρέιλερ κατάφερε να μας συστήσει με επιτυχία τον νέο πιο σκοτεινό Μπάτμαν. Ακόμα και οι σκηνές είναι πιο σκοτεινές, είτε μέσα στη βροχή είτε τη νύχτα, εκεί όπου ο ήρωας επιλέγει να φωλιάσει τον φόβο στις καρδιές των εγκληματιών. Όπως λέει και ο ίδιος, δε θα σταματήσει μέχρι να πάρει εκδίκηση από όσους πρέπει.

Όπως αποκάλυψε ο Ρόμπερτ Πάτινσον όταν παρουσίασε το τρέιλερ, αυτή η νέα εκδοχή του Batman «δεν έχει τόσο έλεγχο πάνω στην προσωπικότητά του. Το όριο ανάμεσα στο όταν είναι ο Batman και στο όταν είναι ο Bruce δεν είναι τόσο ξεκάθαρο. Μ’ αρέσει όμως αυτή η ιδέα, ότι είναι λίγο εκτός ελέγχου. Δεν έχει ορίσει ακριβώς τι είναι ο Batman, χάνεται μέσα σε αυτό. Κάθε φορά που φορά τη στολή του Batman κάθε βράδυ, δεν κοιμάται και γίνεται αυτό το κάπως περίεργο πλάσμα».

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα αποδειχτεί ένας καλός Μπάτμαν. Μέχρι τότε όμως έχουμε αρκετούς μήνες, καθώς στην Ελλάδα η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022.

Πηγή: monopoli.gr