Post

Share this post

Ο πιο «τυχερός άνθρωπος της Καρδίτσας» και το τραγικό τέλος του

«Μακάρι να είχα σκίσει αυτό το λαχείο»

Ο Στέφανος Τσιλιμίγκας το 2006 είδε την τύχη να του χαμογελάει αφού ήταν ο υπερτυχερός που κέρδισε 2.000.000 ευρώ στο λαχείο. Ο Στέφανος ζούσε στο χωριό Πεδινό του Δήμου Παλαμά στην Καρδίτσας, βιοπαλαιστής που δούλευε από μικρή ηλικία.

Μετά την αναπάντεχη τροπή που πήρε η ζωή του με το ποσό που μπήκε στον τραπεζικό του λογαριασμό, ο ίδιος κράτησε χαμηλό προφίλ, χωρίς να αλλάξει κάτι δραματικά στη ζωή του, αφού συνέχισε να εργάζεται σκληρά.

Η μοναδική σπατάλη που επέτρεψε στον εαυτό του ήταν ένα ακριβό διθέσιο σπορ αμάξι, που ήταν και το παιδικό του απωθημένο.

Παράλληλα βοήθησε και τον λαχειοπώλη που του πούλησε τον τυχερό λαχνό, αποπληρώνοντας τα χρέη του.

Η οικογένεια του βρήκε το στήριγμα της προς τον Στέφανο, το ίδιο και οι συγχωριανοί του, αποδεικνύοντας πόσο υπεράνω χρημάτων ήταν. Όμως 8 χρόνια μετά ο 40χρονος γυρνούσε σπίτι τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν προσπέρασε ένα όχημα όπου επέβεναν συγχωριανοί του, έχασε τον έλεγχο του αμαξιού του και κατέληξε σε ένα αρδευτικό κανάλι όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Στη κηδεία του οι εικόνες θύμιζαν αρχαία τραγωδία αφού οι σπαρακτικές κραυγές της οικογένειας και των φίλων κάλυπταν το βουβό πόνο όλων.

Πηγή: e-daily.gr