Post

Share this post

Ο γιος της Μαντόνα περπατά με λευκό φόρεμα μέσα στο σπίτι

Ένα βίντεο του 15χρονου γιου της Ντέιβιντ Μπάντα, που περπατά φορώντας ένα λευκό, μεταξωτό φόρεμα μέσα στο σπίτι τους, ανάρτησε στο Instagram, η Μαντόνα.

«Η αυτοπεποίθηση είναι το παν», έγραψε η ποπ σταρ στη λεζάντα του βίντεο, που έχει επενδύσει μουσικά με το «I’ve got the Power» των Snap.

Ο Ντέιβιντ φορώντας ένα λευκό μακρύ φόρεμα φαίνεται στο βίντεο να περπατά με αέρα μοντέλου. «Μου αρέσει πολύ, αισθάνομαι τόσο ελεύθερος, καταλαβαίνεις τι εννοώ» λέει ο Ντέιβιντ καθώς τεντώνει τα πόδια του κάτω από τη φούστα.

Η εμφάνισή του αυτή κέρδισε τις εντυπώσεις και πολλοί φίλοι και οπαδοί της μητέρας του έσπευσαν να σχολιάσουν.

Χαρακτηριστικό το σχόλιο της ηθοποιού, Debi Mazar, η οποία έγραψε «Θεέ μου, τον αγαπώ. Πρόσεχε Ναόμι».

Η Μαντόνα είχε μιλήσει στο παρελθόν για το δεσμό που μοιράζεται με τον Ντέιβιντ, τον οποίο υιοθέτησε από το Μαλάουι τον Οκτώβριο του 2006.

«Αυτό που έχει περισσότερο από οτιδήποτε είναι αυτοσυγκέντρωση και αποφασιστικότητα», είχε δηλώσει το 2019 η Μαντόνα στο Vogue.

«Είμαι σίγουρη ότι το πήρε από εμένα», συνέχισε. «Είναι αυτός με τον οποίο έχω τα περισσότερα κοινά. Νιώθω ότι με καταλαβαίνει. Έχει περισσότερο DNA μου από οποιοδήποτε από τα παιδιά μου μέχρι τώρα. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί – είναι ακόμα νωρίς για όλους» είχε πει.

Η Μαντόνα έχει ακόμα δύο βιολογικά παιδιά, την 24χρονη Λούρδη Λεόν και τον 20χρονο Ρόκο Ρίτσι ενώ έχει υιοθετήσει την Μέρσι Τζέιμς που είναι σήμερα 15 ετών και τα δίδυμα Στέλλα και Έστερ από το Μαλάουι, που είναι 8 ετών.

Πηγή: athensparty.com