Post

Share this post

Ο άνθρωπος που βρέθηκε με ένα κιλό καρφιά και βίδες στο στομάχι του

Ο παράξενος λόγος που βρέθηκαν εκεί
Μια είδηση από την Λιθουανία έκανε το γύρο του κόσμου, αφού στα επείγοντα της χώρα της Βαλτικής πήγε ένας ασθενής που παραπονέθηκε για οξείς πόνους στο στομάχι. Οι γιατροί ούτε που μπορούσαν να φανταστούν την συνέχεια.

Οι γιατροί μετά τις εξετάσεις κατάλαβαν ότι υπήρχαν μεταλλικά αντικείμενα στο στομάχι του και αμέσως προχώρησαν σε επέμβαση.

Το χειρουργείο κράτησε πολλές ώρες και το αποτέλεσμα ήταν πρωτόγνωρο. Από το στομάχι του ασθενή αφαιρέθηκαν ένα κιλό βίδες και καρφιά.

Η επέμβαση ήταν σύσκολη καθώς οι βίδες ξεπερνούσαν τα 10 εκατοστά και υπήρχε κίνδυνος να δηνιουργηθούν πληγές στο εσωτερικό του στομαχιού και ο ασθενής να πεθάνει από αιμοραγγία ή από μόλυνση.

Η ιστορία συνεχίζει να είναι περιέργη και μετά την επέμβαση, αφού όταν ανάρρωσε και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το πως συνέβη να βρεθεί με ένα κιλό μεταλλικά αντικείμενα στο στομάχι του, άφησες τους πάντες άφωνους.

Ο ασθενής ήταν για χρόνια αλκοολικός, και όταν αποφάσισε να κόψει το αλκοόλ, βρισκόταν σε σύγχηση, και δοκίμαζε να καταπίνει πράγματα ώστε να ξεπεράσει τον εθισμό του.

Παρατήρησε ότι το να καταπίνει καρφιά και βίδες του μείωνε το στερητικό σύνδρομο και του έγινε εμμονή.

Σήμερα η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

Πηγή: e-daily.gr