Post

Share this post

Οι BTS θεωρούν ότι η αρρενωπότητα είναι «ξεπερασμένη ιδέα»

«Ζούμε σε μια εποχή όπου δεν πρέπει να έχουμε αυτές τις ετικέτες», τονίζουν οι BTS.

Οι BTS θεωρούν ότι η αρρενωπότητα είναι μια «ξεπερασμένη ιδέα».

Μιλώντας στο Rolling Stone, το συγκρότημα εξέφρασε την ελπίδα του ότι ελπίζουν ότι η εικόνα, το στυλ και η μουσική του θα έχει «θετικό αντίκτυπο» στην αλλαγή των παραδοσιακών ιδεών της αρρενωπότητας.

Τα εντυπωσιακά μαγικά επίπεδα χαρίσματος των BTS και η κομψή αλλά προσωπική μουσική τους μοιάζουν σαν μια επίσκεψη από ένα πιο φωτεινό και πιο ελπιδοφόρο μέλλον.

Ωστόσο αυτό που σκέφτεται σήμερα ο RM, ο αρχηγός του συγκροτήματος, είναι πως όλα έρχονται σε αντίθεση με το σκοτεινό τοπίο γύρω τους, ιδιαίτερα με το τρομακτικό πρόσφατο κύμα βίας και διακρίσεων εναντίον των Ασιατών σε παγκόσμια διασπορά, δηλώνοντας ότι «δεν υπάρχει ουτοπία».

Δεν είναι ασυνήθιστο για τα μέλη των BTS να δακρύζουν όταν απευθύνονται στους θαυμαστές τους από τη σκηνή.

Μαζί με την άνεση τους με το μακιγιάζ και τα ιριδίζοντα χρώματα των μαλλιών τους, όλα συμβάλλουν στην ενστικτώδη απόρριψη των άκαμπτων αντιλήψεων της αρρενωπότητας.

«Οι ετικέτες του τι είναι αρρενωπότητα είναι μια ξεπερασμένη έννοια», δήλωσε ο RM.

«Δεν είναι πρόθεσή μας να το γκρεμίσουμε. Αλλά αν έχουμε θετικό αντίκτυπο, είμαστε πολύ ευγνώμονες. Ζούμε σε μια εποχή όπου δεν πρέπει να έχουμε αυτές τις ετικέτες ή να έχουμε αυτούς τους περιορισμούς», τόνισε.

Πηγή: hit-channel.com