Post

Share this post

Οι BTS αποκαλύπτουν το νέο single και music video «Film Out»

Το «Film Out» θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο ιαπωνικό άλμπουμ του K-pop συγκροτήματος.
Ο χρόνος πετάει για τους BTS στο εντυπωσιακό μουσικό βίντεο για το νέο single τους «Film Out».

Το «Film Out» θα συμπεριληφθεί στο ιαπωνικό άλμπουμ «BTS, The Best» του συγκροτήματος της K-pop, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου.

Επίσης το τραγούδι επενδύει μουσικά τους τίτλους τέλους της ιαπωνικής ταινίας «SIGNAL: The Movie – Cold Case Investigation Unit», που κάνει πρεμιέρα στις 2 Απριλίου.

Οι BTS έγραψαν το «Film Out» μαζί με το J-pop συγκρότημα Back Number, ενώ στους παραγωγούς του τραγουδιού συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Jungkook.

Στο κινηματογραφικό music video που συνοδεύει το «Film Out» καθένα από τα μέλη BTS αναπολεί τις στιγμές που έχει ζήσει με τα υπόλοιπα αγόρια του boy band, πριν αυτές εξασθενήσουν και εξελιχθούν σε μακρινές αναμνήσεις. Μία μικρή κλεψύδρα μετράει αντίστροφα για την σταδιακή εξαφάνιση των αναμνήσεων μπροστά στα μάτια του Jin.

Στη συνέχεια μία δυνατή έκρηξη καταστρέφει ολοσχερώς το εσωτερικό του σπιτιού και ο Jin φεύγει τρέχοντας, μία σκηνή που έχει δημιουργήσει παραλληλισμούς με το video των BTS για το «Fake Love» από το 2018.

«Το νέο τραγούδι “Film Out” είναι ένα κομμάτι που γράψαμε μαζί με τους Back Number και η όμορφη μελωδία του μας μαγνήτισε όταν λάβαμε για πρώτη φορά το demo από τον κ. Shimizu», σχολίασαν οι BTS.

«Ερωτευτήκαμε με το τραγούδι ενώ το δουλεύαμε, οπότε ελπίζουμε να αρέσει και σε όλους εσάς. Είναι μια μπαλάντα με σπαρακτική μελωδία και στίχους και είμαστε σίγουροι ότι έχει τη δύναμη να αγγίξει τις καρδιές πολλών ανθρώπων. Απολαύστε το τραγούδι μας μαζί με την ταινία», ανέφεραν.

Πηγή: hit-channel.com