Post

Share this post

Οι BTS ανακοινώνουν το livestream event «Bang Bang Con 21»

Μια νέα διαδικτυακή εκδήλωση ετοίμασαν οι BTS για το ARMY.

Οι BTS επιστρέφουν με την τρίτη συναυλία της σειράς «Bang Bang Con».

Το συγκρότημα της K-pop ανακοίνωσε ότι το livestream event «Bang Bang Con 21» πρόκειται να διεξαχθεί το Σάββατο 17 Απριλίου και να μεταδοθεί μέσα από το επίσημο κανάλι των BTS στο YouTube, το BANGTANTV.

«Συναυλία των BTS στο δωμάτιό σας. Έρχεται σύντομα!», έγραψε το γκρουπ.

Το αρχικό «Bang Bang Con» έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2020 με ένα διήμερο δωρεάν διαδικτυακών συναυλιών που περιείχε υλικό από τις ζωντανές εμφανίσεις του boy band μέχρι και το 2015.

Το πρώτο «Bang Bang Con» γεννήθηκε μετά την αναγκαστική επ’ αόριστον αναβολής της προγραμματισμένης περιοδείας «Map of the Soul Tour» των BTS λόγω της πανδημίας.

Τον Ιούνιο του 2020 το επταμελές συγκρότημα παρουσίασε το «Bang Bang Con: The Live», μία επί πληρωμή διαδικτυακή συναυλία διάρκειας 90 λεπτών που διοργανώθηκε μία ημέρα μετά την επέτειο των επτά ετών από το ντεμπούτο των BTS στη μουσική σκηνή.

Το «Bang Bang Con 21» θα ξεκινήσει στις 9:00 το πρωί της Κυριακής 18 Απριλίου σε ώρα Ελλάδας.

Πρόσφατα οι BTS κυκλοφόρησαν το single «Film Out», το οποίο επενδύει μουσικά τους τίτλους τέλους της νέας ιαπωνικής ταινίας «Signal: Long-Term Unsolved Case Investigation Team». Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί και στο επερχόμενο ιαπωνικό άλμπουμ των BTS, με τίτλο «The Best», που θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου.

Πηγή: hit-channel.com