Post

Share this post

Οι Adriatique στο Bolivar Beach Bar – Σάββατο 22 Αυγούστου

Ένα από τα πιο δυνατά μουσικά brands που εξάγει η Ελβετία, το δίδυμο των Adrian Shala και Adrian Schweizer, που ενώνονται κάτω από το συμβολικό όνομα Adriatique έρχονται στη χώρα μας για ένα extended set που θα σας καθηλώσει. Μαζί τους οι Adrianos Papadeas και Nico Rac.

Photographer: www.lukedyson.photography

Οι Adriatique αποτελούν ένα από τα πλέον περιζήτητα δίδυμα της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής και σίγουρα οι πλέον περιζήτητοι σε φεστιβάλ, clubs και labels της dance βιομηχανίας, ενώ είναι υπερήφανοι για τη συνεργασία τους με την Diynamic του Solomun, από την οποία ξεπήδησαν δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες. Προσδοκίες τις οποίες έχουν την τάση να επιβεβαιώνουν εκκωφαντικά κάθε φορά που βρίσκονται στα decks καθώς ο τρόπος που αλληλοσυμπληρώνονται και τα διαφορετικά τους μουσικά γούστα ενοποιούνται σ’ ένα κοινό ήχο, είναι αξιοθαύμαστος.

 

Τα DJ set τους είναι μακριά, χαλαρωτικά και ενδοσκοπικά προκαλώντας όμως διαρκώς τον ακροατή με τα απότομα γυρίσματα τους διακόπτοντας το υπνωτικό τους groove. Η μουσική τους ταυτότητα, κράμα της σχολής του Σικάγο με εκείνη του Ντιτρόιτ είναι ένα στοιχείο που έλειπε από την ευρωπαϊκή εξέλιξη της ηλεκτρονικής σκηνής. Οι φίλοι που έγιναν ένα από τα πιο επιτυχημένα Dj duets είχαν ένα όραμα: Να αφήσουν το αποτύπωμά τους σ’ αυτό που αγαπούν πιο πολύ. Η 11χρονη πορεία τους και η εξέλιξή τους μέσα από το προσωπικό τους label, την Siamese, επιβεβαιώνουν πως οι Adriatique έχουν έρθει για να μείνουν.

Σάββατο 22 Αυγούστου

 Bolivar Beach Bar

Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Doors Open: 21:00 | Είσοδος: 15€       [Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων]

 

Hyperlinks

 Official Facebook Event Page: https://www.facebook.com/events/512848599366202/

 

Event Info:

Doors Open: 21:00

Είσοδος: 15€ [Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων]

Άτομα ανά τραπέζι: 5 Maximum

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684 – 6989860678

 Bolivar

 Official Url: https://www.bolivar.gr/

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/BolivarBeachBar/?fref=ts

Official You Tube Page: https://www.youtube.com/channel/UCn74-PKG6l3mC7STG0od2hQ

Official Google Map: https://www.google.gr/maps/place/Bolivar+Beach