Post

Share this post

Οι τρεις πράξεις που δε θα δεις ποτέ σε ταινία της Disney

Είναι απαγορευμένο περιεχόμενο για τα έργα της
Οι ταινίες της Disney φημίζονται για την συγκίνηση που προκαλούν και τα ωραίο μηνύματα που περνούν. Με τους καλούς να νικούν πάντα τους κακούς στο τέλος και την αγάπη και την ειρήνη να κυριαρχεί, ο κόσμος μεγάλωσε με τα έργα της και τα βλέπει ξανά και ξανά, όσων χρονών και αν γίνει. Όμως, φαίνεται ότι η εν λόγω εταιρεία, έχει θέσει κάπους αυστηρούς περιορισμούς σχετικά με το περιεχόμενο της και υπάρχουν τρία θέματα που δε θα παίξουν ποτέ εκεί.

Όπως αναφέρεται στο Reader’s Digest, σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει ο διευθυντής της ταινίας «Ο Δράκος του Πιτ», David Lowery, σε συνέντευξή του στο Ain’t It Cool News,όταν κάποιος υπογράφει συμβόλαιο με τη Disney, τα τρία πράγματα που λέει ότι δεν μπορεί να έχει η ταινία tου είναι αποκεφαλισμοί, βασανιστήρια ή κάπνισμa.

Ο τελευταίος κανόνας δε επιβλήθηκε το 2015, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Walt Disney Company, Μπομπ Ίγκερ, απαγόρευσε το κάπνισμα σε οποιαδήποτε ταινία της εταιρείας αυτής.

Οι μόνες ταινίες που μπορεί να δείτε κάτι αντίστοιχο, είναι εκείνες με βαθμολογία R – το αρχικό της λέξη restricted -απαγορευμένη-, τις οποίες δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ανήλικοι κάτω των 17 χωρίς συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα- και οποιεσδήποτε σκηνές στις οποίες το κάπνισμα είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της ιστορικής ακρίβειας.

Πηγή: e-daily.gr