Post

Share this post

Ντάνιελ Κρεγκ: Στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του «Knives Out 2»;

O Άγγλος ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ αναμένεται να έρθει τον Ιούνιο στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του πρώτου από τα δύο σίκουελς της ταινίας «Knives Out».

Στα τέλη του Ιουνίου ο δημοφιλής ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ αναμένεται να επισκεφθεί την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα το Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες, επιστρέφοντας ως ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ στη νέα ταινία «Knives Out», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ράιαν Τζόνσον.

Εκεί πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του πρώτου από τα δύο σίκουελς της ταινίας, τα δικαιώματα των οποίων εξασφάλισε το Netflix καταβάλλοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, 450 εκατομμύρια δολάρια – ένα ποσό που καθιστά τη συγκεκριμένη συμφωνία μία από τις μεγαλύτερες και πιο ακριβές στην ιστορία του streaming!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες στην ευρύτερη περιοχή του Πόρτο Χελίου, γι΄αυτό και οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν κλείσει ξενοδοχείο για τη διαμονή των συντελεστών της ταινίας.

Υπενθυμίζεται ότι η ταινία του 2019, σε διανομή της Lionsgate, είχε γνωρίσει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο (311 εκατομμύρια δολάρια) με το αρχικό budget να μην ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια!

Με πληροφορίες από το kftv.com

Πηγή: monopoli.gr