Post

Share this post

Λίντσεϊ Λόχαν: Θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας χριστουγεννιάτικης ταινίας του Netflix;

Η 34χρονή Αμερικανίδα ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν αναμένεται να πραγματοποιήσει ένα δυναμικό come back με μια χριστουγεννιάτικη, ρομαντική κωμωδία για λογαριασμό του Netflix.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Λίντσεϊ Λόχαν, ύστερα από πολύχρονη απουσία από την υποκριτική, υπέγραψε συμβόλαιο με τη δημοφιλή πλατφόρμα Netflix για να πρωταγωνιστήσει σε μια χριστουγεννιάτικη ρομαντική κωμωδία.

Όσα ξέρουμε για την ταινία

Αν και ο τίτλος της ταινίας ή το υπόλοιπο καστ δεν μας είναι ακόμη γνωστά, ωστόσο η Λόχαν θα υποδυθεί μια «προσφάτως αρραβωνιασμένη και κακομαθημένη κληρονόμο», η οποία παθαίνει αμνησία έπειτα από ένα ατύχημα στο σκι, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, και βρίσκεται «υπό τη φροντίδα του γοητευτικού ιδιοκτήτη ενός ξενώνα και της κόρης του».

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο, συνεπώς η ταινία δεν θα είναι έτοιμη μέσα στο 2021. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της θα ανακοινωθεί αργότερα.  Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Janeen Damian και τη συγγραφή του σεναρίου οι Michael Damian, Jeff Bonnett και Ron Oliver. Την παραγωγή της ταινίας ανέλαβαν οι Brad Krevoy (MPCA) και Michael Damian (Riviera Films), οι οποίοι βρίσκονται πίσω από χριστουγεννιάτικες επιτυχίες του Netflix όπως «Ο πρίγκιπας των Χριστουγέννων», «Operation Christmas Drop» αλλά και το επερχόμενο «A Castle for Christmas».

Οι χριστουγεννιάτικες παραγωγές του Netflix

Το Netflix έχει μπει δυναμικά στον χώρο των χριστουγεννιάτικων ταινιών με πρωτότυπες παραγωγές όπως το «Jingle Jangle: A Christmas Journey», «Ο πρίγκιπας των Χριστουγέννων», « Διπλή πριγκίπισσα» (εμπνευσμένη από τους «Δίδυμους Μπελάδες») να είναι εξαιρετικά δημοφιλείς.

svg%3E

«Τα Κακά Κορίτσια» (2004) | Φώτο: IMDB

Η πρωταγωνίστρια Λίντσεϊ Λόχαν

Η φήμη της Λίντσεϊ Λόχαν είχε εκτιναχθεί στα ύψη από την ηλικία των έντεκα ετών, όταν και πρωταγωνίστησε στο remake της ταινία «Δίδυμοι Μπελάδες» (1998). Ακολούθησαν οι ταινίες «Απίστευτη Παρασκευή» (2003) και «Τα Κακά Κορίτσια» (2004) που την καθιέρωσαν στη μεγάλη οθόνη.

Μετά από χρόνια περιπετειών με τους παπαράτσι και τα ταμπλόιτ εξαιτίας κάποιων προσωπικών της προβλημάτων, η ηθοποιός αποφάσισε να αποσυρθεί σταδιακά από την υποκριτική ξεκινώντας από το 2010. Ενώ, αργότερα έφυγε από τις Ηνωμένες Πολιτείες μοιράζοντας τον χρόνο της ανάμεσα στην Ευρώπη και το Ντουμπάι.

Το διάστημα αυτό πραγματοποίησε σποραδικές εμφανίσεις σε πρότζεκτ όπως η ταινία «The Canyons» (2013) η παράσταση του Γουέστ Εντ «Speed-the-Plow», η βρετανική σειρά «Sick Note» (2018) και το ριάλιτι του MTV «Lindsay Lohan’s Beach Club» (2019). Παράλληλα εκτέλεσε και χρέη κριτή στο «The Masked Singer» της Αυστραλίας.

Σε εκπομπή του CNN το 2019 η Λίντσεϊ Λόχαν εκμυστηρεύτηκε στους Άντερσον Κούπερ και Άντι Κοέν ότι ήθελε «να επιστρέψει στην Αμερική και να συμμετέχει σε ταινίες ξανά» καθώς και να «πάρει πίσω τη ζωή για την οποία δούλεψε τόσο σκληρά»

Πηγή: monopoli.gr