Post

Share this post

Κόρτνεϊ Λαβ: Αποκάλυψε ότι άφησε την υποκριτική μετά από «περιστατικά #MeToo»

Η Κόρτνεϊ Λαβ αποκάλυψε ότι άφησε την υποκριτική, όταν βίωσε «μια σειρά από περιστατικά #MeToo», όπως τα αποκαλεί.

Η Κόρτνεϊ Λαβ αποκάλυψε ότι άφησε την υποκριτική, όταν βίωσε «μια σειρά από περιστατικά #MeToo», όπως τα αποκαλεί.

Η τραγουδίστρια των Hole και τελευταία σύντροφος του Κερτ Κομπέιν έκανε την αποκάλυψη σε μία δημοσίευση στο Instagram, όπου θυμήθηκε την σύντομη καριέρα της στον κινηματογράφο.

«Για λίγα χρόνια, χάρη στον Μάιλος Φόρμαν, ήμουν επαγγελματίας ηθοποιός και αστέρας του κινηματογράφου» έγραψε. «Ήταν υπερβολικά διασκεδαστικό».

Ο Φόρμαν έδωσε στην Λαβ τον πρώτο της μεγάλο ρόλο στην ταινία «Υπόθεση Λάρι Φλιντ», ενώ μάλιστα κέρδισε μία υποψηφιότητα στις Χρυσές Σφαίρες για την ερμηνεία της. Μετά από τέσσερα χρόνια, το 1999, έπαιξε σε άλλη μία ταινία του σκηνοθέτη, το «Άνθρωπος στο Φεγγάρι».

«Αγαπώ την υποκριτική» έγραψε η Κόρτνεϊ Λαβ και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα όμως πια να συνεχίσω μετά από μια σειρά από περιστατικά #MeToo. Κανείς δεν με πίστευε και δεν σταματούσε. Έτσι, έφυγα και έφυγε και η υποκριτική» κατέληξε.

Η Λαβ δεν μίλησε περισσότερο για τα περιστατικά αυτά, παρόλα αυτά έχει μιλήσει πολύ στο παρελθόν για άτομα στην βιομηχανία που εκμεταλλεύονται την εξουσία τους. Μάλιστα, το 2005, δεκαπέντε χρόνια πριν την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινσταιν, η Λαβ προειδοποιούσε ηθοποιούς να αποφεύγουν τον παραγωγό.

«Σίγουρα μου λείπει η υποκριτική κάποιες φορές» συνεχίζει. «Αλλά με κάποιον σπουδαίο σκηνοθέτη. Μία από τις σπουδαιότερες εμπειρίες που μπορεί να έχει μια γυναίκα, θεωρώ. Όλη αυτή η λάμψη που έρχεται μετά είναι διασκεδαστική, υπέροχη! Αλλά η εμπιστοσύνη που μπορεί κανείς να πετύχει με έναν σπουδαίο σκηνοθέτη; Είναι από τα πιο ουσιαστικά πράγματα που έχω γνωρίσει».

Τα τελευταία χρόνια, η Λαβ έχει παίξει σε μικρότερους ρόλους, όπως σε μία τηλεταινία για τους αδερφούς Μενέντεζ του 2017. Πιο πρόσφατα ανακοίνωσε ότι δουλεύει σε ένα σόλο άλμπουμ, ενώ δεν απέκλεισε την επανένωση των Hole.

Πηγή: monopoli.gr