Post

Share this post

Κρίστοφερ Νόλαν: Η επόμενη ταινία του θα είναι για τον «πατέρα» της ατομικής βόμβας

Ο Κρίστοφερ Νόλαν επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη, σκηνοθετώντας μία ακόμα ταινία σχετική με τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Κρίστοφερ Νόλαν επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη, σκηνοθετώντας μία ακόμα ταινία σχετική με τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο διάσημος σκηνοθέτης του Χόλιγουντ δήλωσε ότι η πλοκή της επόμενης ταινίας του θα περιστρέφεται γύρω από τον «πατέρα» της ατομικής βόμβας, Ρόμπερτ Οπενχάιμερ.

Σύμφωνα με το Deadline, ο σκηνοθέτης της Δουνκέρκης θα κάνει για άλλη μια φορά αναδρομή στην περίοδο του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, εστιάζοντας αυτή τη φορά στον ρόλο που διαδραμάτισε ο Αμερικανός θεωρητικός φυσικός Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, στην εφεύρεση και την ανάπτυξη του πιο καταστροφικού όπλου που γνώρισε ο άνθρωπος, την ατομική βόμβα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ταινία παραμένουν άγνωστες ακόμα, αλλά πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει δείχνουν πως ο βετεράνος των Peaky Blinders, Κίλιαν Μέρφι, θα συμμετέχει -κάτι που δεν αποτελεί όμως ιδιαίτερη έκπληξη, αφού έχει συνεργαστεί ξανά με τον σκηνοθέτη, στις ταινίες Δουνκέρκη, Inception και Batman Begins.

Παρόλο που ο Νόλαν είχε μακροχρόνια συνεργασία με την Warner Bros., κυκλοφορούν διάφορες φήμες που δηλώνουν ότι και άλλα στούντιο θα μπορούσαν ενδεχομένως να αναλάβουν το πρότζεκτ αυτό.

Ο Κρίστοφερ Νόλαν εξάλλου, έχει εκφράσει ανοιχτά την υποστήριξή του στα σινεμά και την εναντίωσή του στις πρεμιέρες που γίνονται σε πλατφόρμες streaming, Εφόσον οι απόψεις του έρχονται σε άμεση αντίθεση με την ανακοίνωση της Warner Bros -που σκοπεύει να κυκλοφορήσει και στο HBO Max όσες ταινίες της κυκλοφορήσουν το 2021- μένει να δούμε σε ποιον θα εμπιστευτεί το νέο του εγχείρημα ο Βρετανός σκηνοθέτης.

Πηγή: monopoli.gr