Post

Share this post

Η Taylor Swift εξηγεί γιατί το «You Belong With Me» της άλλαξε τη ζωή

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να το είχα φανταστεί».

Η Taylor Swift εξηγεί γιατί θεωρεί ότι το «You Belong With Me» (2008) ήταν το τραγούδι που της άλλαξε τη ζωή.

Η αστέρας της pop μίλησε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της iHeartMedia με αφορμή την κυκλοφορία του άλμπουμ «Fearless (Taylor’s Version)» και σχολίασε ορισμένα από τα τραγούδια του δεύτερου ολοκληρωμένο άλμπουμ της, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο σε νέα ηχογράφηση.

«Το “You Belong With Me” είναι ένα τραγούδι που άλλαξε εντελώς τη ζωή μου. Ήταν ένα από αυτά τα τραγούδια που είχα γράψει για τους μονόπλευρους έρωτες και τους περαστικούς έρωτες στο σχολείο», είπε.

«Και δεν θα μπορούσα ποτέ να είχα φανταστεί πόσα άτομα θα έβλεπα μια μέρα μέσα ένα πλήθος να τραγουδούν φωνάζοντας “αυτή φοράει κοντές φούστες, εγώ φοράω μπλουζάκια”, ή θα μπορούσαν να γράφουν άρθρα γι’ αυτό το τραγούδι ή ότι θα ήταν το κομμάτι που εκτόξευσε εμένα και την καριέρα μου σε αυτό το σημείο που ποτέ δεν είχαν φανταστεί ότι θα έφτανα», παραδέχτηκε.

«Ήταν αυτό το τραγούδι και το “Love Story” που πραγματικά άλλαξαν τη ζωή μου με τεράστιο τρόπο. Και διασκέδασα πολύ με τους θαυμαστές να το τραγουδούν όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε.

Η Taylor Swift στάθηκε επίσης στα συναισθήματα που την πλημμύρισαν όταν ηχογράφησε ξανά το «You Belong With Me».

«Ήταν πραγματικά μία ευχάριστη εμπειρία που κατάφερα να ξανακάνω αυτό το τραγούδι. Επειδή ανέτρεξα σε όλες εκείνες τις αναμνήσεις και σκέφτηκα: “Ουάου, είμαι πραγματικά τυχερή”», υπογράμμισε.

Ακούστε τη νέα ηχογράφηση του «You Belong With Me» παρακάτω:

Πηγή: hit-channel.com