Post

Share this post

Η Taylor Swift ήθελε να δημιουργήσει την «ίδια αλλά καλύτερη» έκδοση του «Fearless» με την «Taylor’s Version»

«Ήθελα να είναι πολύ κοντά σε αυτά που είχα σκεφτεί και είχα γράψει αρχικά, αλλά να είναι καλύτερο».

Αν αναρωτιόσασταν ποια ήταν η φιλοσοφία της Taylor Swift κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων για την νέα έκδοση υπό τον τίτλο «Taylor’s Version» του αγαπημένου άλμπουμ της «Fearless» του 2008, η τραγουδίστρια διαβεβαιώνει ότι ο στόχος της δεν ήταν να ανακαλύψει ξανά τον τροχό.

«Όσον αφορά την παραγωγή, ήθελα πραγματικά να μείνω πολύ πιστή στις αρχικές μελωδίες που είχα σκεφτεί για αυτά τα τραγούδια», δήλωσε η Taylor Swift στην τηλεοπτική εκπομπή «People».

«Και έτσι πραγματικά πήγαμε και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια “ίδια αλλά καλύτερη” έκδοση. Κρατήσαμε όλα τα ίδια μέρη που είχα ονειρευτεί αρχικά για αυτά τα τραγούδια. Αλλά αν υπήρχε κάποιος τρόπος να βελτιώσουμε την ηχητική ποιότητα, το κάναμε», εξήγησε.

Η Taylor Swift επιστράτευσε για τις ανάγκες του «Fearless (Taylor’s Version)» τους στενούς συνεργάτες της Jack Antonoff και Aaron Dessner, για τους οποίους είπε ότι ήθελαν να πάρουν όλες τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει εδώ και δεκαετίες παίζοντας μουσική και να την εφαρμόσουν στο άλμπουμ.

«Τα πήραμε με τη σειρά και ακούσαμε τις ερμηνείες σε κάθε single και σκεφτόμουν ποιος ήταν ο τόνος μου εκεί», συνέχισε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, η οποία ήταν 18 ετών όταν κυκλοφόρησε το αρχικό άλμπουμ του «Fearless».

«Αν μπορούσα να το βελτιώσω, το έκανα. Αλλά πραγματικά ήθελα να είναι πολύ κοντά σε αυτά που είχα σκεφτεί και είχα γράψει αρχικά. Αλλά να είναι καλύτερο. Προφανώς», τόνισε.

Εκτός από τα αρχικά 20 τραγούδια, η ανανεωμένη έκδοση του «Fearless» διαθέτει επίσης έξι bonus tracks που είχαν γραφτεί την εποχή του πρωτότυπου άλμπουμ, αλλά δεν είχαν ηχογραφηθεί ποτέ.

Η Taylor Swift δεσμευτεί να ηχογραφήσει ξανά τα πρώτα πέντε άλμπουμ της καριέρας της, ώστε να ανακτήσει την κυριότητα και τον έλεγχο του μουσικού καταλόγου της μετά την πώλησή του χωρίς τη δική της συγκατάθεση.

Πηγή: hit-channel.com