Post

Share this post

Η Rihanna απαντά σε 15 ερωτήσεις του A$AP Rocky

Η Rihanna και ο A$AP Rocky συζητούν για την περιποίηση του δέρματος με αφορμή την κυκλοφορία της σειράς «Fenty Skin».

Ο A$AP Rocky κάνει τις ερωτήσεις και η Rihanna δίνει τις απαντήσεις.

Σε ένα νέο video για λογαριασμό της Vogue, η τραγουδίστρια δέχεται 15 ερωτήσεις από τον ράπερ, ο οποίος φέρεται να αποτελεί τη νέα σχέση της, όπως υποστήριξαν διάφορες φήμες νωρίτερα φέτος.

Οι δύο καλλιτέχνες συζητούν στο βίντεο ως επί το πλείστον για την περιποίηση του δέρματος, καθώς ο A$AP Rocky είναι ένα από τα πρόσωπα της καμπάνιας για τη νέα σειρά προϊόντων «Fenty Skin» της Rihanna, που παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα.

Ο Rocky περιγράφει δεν κατάλαβε εύκολα τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να φροντίσει σωστά το δέρμα του.

«Έπρεπε να ανακαλύψω τον καθαρισμό του προσώπου και τη φροντίδα του δέρματος ταυτόχρονα όταν ήμουν νέος στον τομέα ντους», λέει. «Δεν μπορείς να πλένεις το σώμα σου με το ίδιο κουρέλι με το οποίο πλένεις το πρόσωπό σου. Ήμουν αρκετά τυχερός που ήμουν ο τύπος του ανθρώπους που θέλει να πλένει το πρόσωπό του», σχολιάζει.

Η Rihanna απάντησε με διάθεση φλερτ ότι στις γυναίκες αρέσουν οι άνδρες που φροντίζουν το δέρμα τους.

«Απολαμβάνουμε τους άνδρες που φροντίζουν το δέρμα τους, γιατί λέει πολλά για το πώς θα φροντίσουν τον εαυτό τους και τους ανθρώπους γύρω τους», επεσήμανε, προσθέτοντας ότι ο δικός της τύπος δέρματος «είναι εξίσου περίπλοκος με τους άντρες».

Εν τω μεταξύ και οι δύο καλλιτέχνες συμφώνησαν ότι οι βιομηχανίες ομορφιάς και περιποίησης πρέπει να εστιάσουν ακόμα περισσότερο στην εξυπηρέτηση των αναγκών των ανδρών.

«Μακάρι να υπήρχε μεγαλύτερη ευελιξία», είπε ο Rocky. «Όλα είναι πολύ ντεμοντέ και κάπως κολλημένα στο παλιό σχέδιο».

Ο A$AP Rocky εντυπωσίασε τη Rihanna όταν τη ρώτησε πώς παραμένει ψυχικά και πνευματικά ισορροπημένη.

«Το να είμαι πνευματικά και ψυχικά ευθυγραμμισμένη απαιτεί δύο διαφορετικές πλευρές του εγκεφάλου και του πνεύματός μου. Επειδή η μία πλευρά είναι πολύ πιο λογική», ανέφερε.

«Η μία πλευρά είναι η αγάπη, σαν να μιλάω στον εαυτό μου για ό,τι θέλω να νιώσω ή ό,τι θέλω να ξυπνήσω. Ψυχικά είμαι εγώ, ό,τι τραβάω. Τι θέλω να φέρω στο πνεύμα μου; Το μυαλό μου, η λογική μου, η ύπαρξή μου, ο δημιουργικός μου χώρος. Εκεί πηγαίνει η έμπνευση», συνέχισε.

«Θέλω αυτό να έρθει και με έναν τρόπο έρχεται και προκαλείται μέσω της τέχνης μου με έναν άλλο τρόπο. Θα μπορούσε να αποτελέσει έμπνευση για κάποιον άλλο στο μέλλον {…} Αυτά τα δύο πράγματα είναι ένα είδος Γιν-Γιανγκ και ο πυρήνας του ποια είμαι ως καλλιτέχνης», τόνισε.

«Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Δεν μου το έχουν ρωτήσει ποτέ, είναι περίεργο. Λατρεύω αυτήν την ερώτηση. Νιώθω ότι μόλις βρήκα τον εαυτό μου», υπογράμμισε έκπληκτη η Rihanna.

πηγή:hit-channel.com