Post

Share this post

Η P!nk ισορροπεί τη μητρότητα και την περιοδεία στο trailer του ντοκιμαντέρ «All I Know So Far»

«Πολλές μητέρες σταματούν τις περιοδείες επειδή δεν μπορούν να φανταστούν ότι μπορείς να κάνεις και τα δύο».

Η P!nk προσπαθεί να τα κάνει όλα.

Η 41χρονη τραγουδίστρια έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το νέο ντοκιμαντέρ της «P!nk: All I Know So Far» σε παραγωγή των Amazon Studios, στο οποίο την παρακολουθούμε να προσπαθεί να εξισορροπήσει τη μητρότητα και την καριέρα της στη μουσική.

«Ήθελα πάντα να γίνω ροκ σταρ», λέει η P!nk στο πρώτο πλάνο.

Καθώς στεγνώνει τα ξανθά μαλλιά της μπροστά από έναν καθρέφτη, προσθέτει: «Ονειρευόμουν να γίνω μαμά. Και τώρα, το γεγονός ότι έχω εδώ μαζί μου την οικογένεια και την ομάδα μου και τους θαυμαστές μου… Ξεπερνά και τα πιο τρελά μου όνειρα».

Το ντοκιμαντέρ «P!nk: All I Know So Far» ακολουθεί την τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της «Beautiful Trauma» το 2018 – 2019.

To trailer μας μεταφέρει σε μία από τις πρόβες για τις 159 συναυλίες της περιοδείας και φέρνει στις οθόνες μας συγκινητικές παρασκηνιακές σκηνές της P!nk με την οικογένειά της και την ομάδα της, καθώς ο σκηνοθέτης Michael Gracey εξερευνά τη δύσκολη ισορροπία που είχε να αντιμετωπίσει η τραγουδίστρια όταν πήρε μαζί της την οικογένειά της σε ένα απαιτητικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να απομακρυνθεί μια μητέρα από τα μωρά της και να μην τα σκέφτεται κάθε δευτερόλεπτο», λέει η P!nk στο trailer, το οποίο δείχνει τις οικογενειακές στιγμές της με τον σύζυγό της Carey Hart, την 9χρονη κόρη τους Willow και τον 4χρονο γιο τους Jameson.

«Πολλές μητέρες σταματούν τις περιοδείες επειδή δεν μπορούν να φανταστούν ότι μπορείς να κάνεις και τα δύο», τονίζει.

«Πηγαίνουμε σε όλο τον κόσμο και περιβαλλόμαστε από ανθρώπους που είναι απίστευτα παθιασμένοι με αυτό που κάνουν», προσθέτει για τη ζωή στις περιοδείες μαζί με τα παιδιά της. «Αυτό που έχω πάρει είναι κάτι παραπάνω από μάθημα».

Τα πλάνα από τα πολύχρωμα σκηνικά διακόπτονται σε ένα σημείο από τον μικρό Jameson, ο οποίος τραβά το πουκάμισο της τραγουδίστριας του καθώς λέει κλαίγοντας «Μαμά! Μαμά!» κατά τη διάρκεια μιας πρόβας κοστουμιών.

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, η P!nk βρήκε τρόπο και μετέτρεψε την περιοδεία σε μία τρελή παγκόσμια θερινή κατασκήνωση, γεμάτη με τεράστια οικογενειακά γεύματα, τύμπανα, βιόλα και εναέρια μαθήματα και μια πισίνα με μπαλάκια στα παρασκήνια.

Το ντοκιμαντέρ «All I Know So Far» θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 21 Μαΐου. Την ίδια ημέρα η P!nk θα κυκλοφορήσει το συνοδευτικό live album «All I Know So Far: Setlist», το οποίο θα περιέχει 16 τραγούδια, μεταξύ των οποίων και το ομότιτλο κομμάτι που είναι ήδη διαθέσιμο.

Πηγή: hit-chanel.com