Post

Share this post

Η P!nk έγραψε «εγχειρίδιο» για τις pop stars μητέρες που θέλουν να κάνουν περιοδεία με τα παιδιά τους

«Μου έστελναν email και μου ζητούσαν οδηγίες για το πώς να κάνουν περιοδεία με παιδιά».

Η P!nk «έκανε το αδύνατο» το 2018 παίρνοντας μαζί της στην παγκόσμια περιοδεία της τα δύο μικρά της παιδιά, μια περίοδος που καταγράφεται στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ «All I Know So Far» της τραγουδίστριας.

Ήταν ένα τόσο απίστευτο κατόρθωμα που η P!nk λέει στο «People» ότι άλλες μητέρες pop stars της ζήτησαν συμβουλές.

«Η περιοδεία με παιδιά είναι αδύνατη και έκανα το αδύνατο. Για ένα διάστημα υπήρχαν πολλές άλλες pop stars που μου έστελναν email και μου ζητούσαν οδηγίες για το πώς να κάνουν περιοδεία με παιδιά, γι’ αυτό έγραψα ένα εγχειρίδιο για τις άλλες μητέρες», αποκαλύπτει.

«Απλά συνεχίζεις. Σκέφτομαι απλώς: “Ανατρέφω ένα ευγενικό άτομο; Πώς είναι να είμαι παιδί μου;”», συνέχισε.

«Δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες που να εμφανίζονται ως επικεφαλής σε στάδια και να κάνουν δύο συναυλίες στο Στάδιο Wembley ενώ έχουν μια οικογένεια στην περιοδεία μαζί του», σημείωσε.

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ, Michael Gracey, «δεν είχε δει ποτέ μια μαμά να αλλάζει πάνες ενώ είχε μια συνάντηση με τους ανθρώπους του δημιουργού και τον τρόπο με τον οποίο αυτή η μεγάλη ζωή τέμνεται με μια κανονική, τρελή οικογένεια», σχολίασε η P!nk, προσθέτοντας: «Υπάρχει κάτι συναρπαστικό σε αυτό».

Η P!nk σημείωσε ότι παρόλο που μεγαλώνει τα παιδιά της, την εννέα ετών Willow και τον τριών ετών Jameson, πολύ διαφορετικά σε σχέση με τον τρόπο που μεγάλωσε εκείνη, είναι ακόμα κανονικά παιδιά.

«Είναι εντελώς παράξενα και χαρούμενα και αγαπώ κάθε στιγμή. Ακόμη και οι δύσκολες μέρες είναι ευλογία», είπε στο «People».

Το ντοκιμαντέρ «All I Know So Far» θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 21 Μαΐου. Την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει το συνοδευτικό live album «All I Know So Far: Setlist» από το οποίο έχουμε ακούσει το ομότιτλο τραγούδι.

Πηγή: hit-channel.com