Post

Share this post

Η Olivia Rodrigo τραγούδησε στο «Saturday Night Live» το «Drivers License» και το «Good 4 U»

Η Olivia Rodrigo έκανε το ντεμπούτο της στο «Saturday Night Live».

Η Olivia Rodrigo εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη δημοφιλή αμερικανική εκπομπή «Saturday Night Live», όπου τραγούδησε δύο από τα τραγούδια του νέου άλμπουμ της.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο ηθοποιός Keegan-Michael Key.

Η 18χρονη τραγουδίστρια ερμήνευσε τη μεγάλη επιτυχία της «Drivers License», με την οποία έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία στις αρχές της χρονιάς και παρουσίασε επίσης για πρώτη φορά το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Good 4 U», το οποίο είχε κυκλοφορήσει μία ημέρα πριν την παρουσία της στο «Saturday Night Live».

Στην πρώτη της εμφάνιση για τη βραδιά, η Olivia Rodrigo επιφύλασσε μια δυναμική ερμηνεία του «Drivers License», του πιο επιτυχημένου τραγουδιού της χρονιάς μέχρι αυτή τη στιγμή, στο οποίο είχε αφιερώσει το «Saturday Night Live» ένα ολόκληρο σκετς  τον προηγούμενο Φεβρουάριο.

Στη δεύτερη εμφάνισή της, η Olivia Rodrigo είχε την ευκαιρία να τραγουδήσει για πρώτη φορά ζωντανά το «Good 4 U», το οποίο αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή, 14 Μαΐου.

Τόσο το «Drivers License» όσο και το «Good 4 U» θα συμπεριλαμβάνονται στο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της Olivia Rodrigo, με τίτλο «Sour», που θα κυκλοφορήσει από τις Geffen / Interscope Records / Universal Music την Παρασκευή 21 Μαΐου.

Αν και είναι γνωστή για τις υποκριτικές ικανότητές της, καθώς πρωταγωνιστεί στη σειρά «High School Musical: The Musical: The Series» του Disney+, η Oliva Rodrigo δεν συμμετείχε σε κάποιο από τα καθιερωμένα σκετς του «Saturday Night Live», στα οποία συνηθίζεται να λαμβάνουν μέρος και οι μουσικοί καλεσμένοι της εκπομπής.

Πηγή: hit-channel.com