Post

Share this post

Η Olivia Rodrigo εξηγεί ότι το πρώτο άλμπουμ της δεν θα μοιάζει με το «Drivers License»

«Δεν υπάρχει καμία διασκέδαση για εμένα σε αυτό».

Η Olivia Rodrigo μίλησε για την ποικιλία που υπάρχει στο πρώτο άλμπουμ της και εξήγησε για ποιο λόγο δεν έχει ακολουθήσει τη συνταγή του «Drivers License».

Το ντεμπούτο της Olivia Rodrigo στη δισκογραφία διένυσε οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 των Ηνωμένων Πολιτειών και εννέα συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του Ηνωμένου Βασιλείου όταν κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο, ωστόσο η τραγουδίστρια λέει ότι το single δεν αντικατοπτρίζει πλήρως το άλμπουμ «Sour», το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 21 Μαΐου.

Αντ’ αυτού, η Olivia Rodrigo είπε στο «NME» ότι η ποικιλία των singles «Deja Vu» και «Good 4 U», που ακολουθήσαν μετά το «Drivers License», αποδεικνύει ότι είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ που θα καλύπτει πολλά μουσικά είδη.

«Ελπίζω ο κόσμος να νιώσει έκπληξη», ανέφερε για το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της.

«Αγαπάω την pop-punk μουσική. Αγαπάω την grunge μουσική. Αγαπάω την country μουσική και τη folk μουσική. Νομίζω, ειλικρινά, μπορείτε να δείτε μικρές επιρροές από όλα αυτά τα είδη στο άλμπουμ μου. Και δεν ήθελα να δημιουργήσω έναν ολόκληρο δίσκο που θα έμοιαζε με το “Drivers License”. Δεν υπάρχει καμία διασκέδαση για εμένα σε αυτό και πιθανώς και για τους ακροατές», εξήγησε.

Η Olivia Rodrigo περιέγραψε επίσης τη διαδικασία με την οποία γράφει τραγούδια και παραδέχτηκε ότι «μοιράζεται υπερβολικά».

«Θα πω στον οδηγό του Uber μου όλα τα βαθύτερα τραύματα και τις ανασφάλειές μου και γι’ αυτό νομίζω ότι η δημιουργία τραγουδιών για εμένα είναι μια επέκταση αυτής της πτυχής της προσωπικότητάς μου», είπε.

«Ποτέ δεν φοβόμουν πραγματικά να μάθει ο κόσμος για τα προσωπικά κομμάτια του εαυτού μου. Νομίζω ότι αυτό κάνει τη δημιουργία τραγουδιών τόσο ξεχωριστή», συνέχισε.

Πηγή: hit-channel.com