Post

Share this post

Η Miley Cyrus στο «Saturday Night Live»: Το συγκινητικό αφιέρωμα, το ντουέτο με τον The Kid LAROI και το σκετς με τον Elon Musk

Το τελευταίο επεισόδιο του «Saturday Night Live» τα είχε όλα.

Η Miley Cyrus τραγούδησε σε ένα από τα πιο ξεχωριστά επεισόδια της δημοφιλούς αμερικανικής εκπομπής «Saturday Night Live».

Η ανυπομονησία για το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας ήταν ιδιαίτερα μεγάλη τόσο λόγω της παρουσίας της pop star όσο και του γεγονότος ότι οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk.

Το επεισόδιο του «Saturday Night Live» άνοιξε με μία αναφορά στη Γιορτή της Μητέρας.

Αντί με τον καθιερωμένο μονόλογο του εκάστοτε οικοδεσπότη, η εκπομπή ξεκίνησε με τη Miley Cyrus να ερμηνεύει το τραγούδι «Light Of A Clear Blue Morning» της Dolly Parton, πριν παρουσιάσει στο κοινό τους ηθοποιούς του «Saturday Night Live», οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή μαζί με τις μητέρες τους.

Η στιγμή ήταν απίστευτα γλυκιά, με πολλά μέλη του καστ να συναντούν ξανά τις μητέρες τους για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό λόγω της πανδημίας.

«Αύριο είναι η Γιορτή της Μητέρας και αυτό το τραγούδι είναι για όλες τις μητέρες εκεί έξω», είπε η Miley Cyrus πριν τραγουδήσει. Η 28χρονη Αμερικανίδα ολοκλήρωσε το τραγούδι με ένα φόρο τιμής στη μητέρα της Tish Cyrus και στη νονά της, Dolly Parton.

Στην πρώτη της εμφάνιση στο μουσικό σκέλος της εκπομπής, η Miley Cyrus έφερε μαζί της στη σκηνή τον ανερχόμενο 17χρονο Αυστραλό καλλιτέχνη The Kid LAROI για να τραγουδήσουν για πρώτη φορά ζωντανά το ολοκαίνουργιο remix του τραγουδιού του «Without You» με τη δική της συμμετοχή.

Στη δεύτερη εμφάνισή της, η Miley Cyrus τραγούδησε με πάθος το ομότιτλο τραγούδι του τελευταίου άλμπουμ της, «Plastic Hearts», το οποίο κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2020.

Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα με φτερά και εντυπωσίασε με την ερμηνεία της καθώς συνοδευόταν από μία μεγάλη πάντα που διέθετε μάλιστα ένα ξεχωριστό τμήμα με πνευστά.

Τα σκετς του «Saturday Night Live» μονοπώλησε αυτή τη φορά ο Elon Musk, ωστόσο η Miley Cyrus εμφανίστηκε σε ένα σατιρικό βίντεο με θέμα την αποίκιση του πλανήτη Άρη.

Η τραγουδίστρια υποδύθηκε μια αστροναύτη της αποστολής της SpaceX που είναι ερωτευμένη με τον Pete Davidson.

Πηγή: hit-channel.com