Post

Share this post

Η Miley Cyrus θέλει να συνεργαστεί με την Billie Eilish: «Είναι η πιο φοβερή»

«Αγαπώ την Billie Eilish και τα μηνύματά της».

Η Miley Cyrus, η οποία ήταν πολύ δραστήρια κατά τη διάρκεια της πανδημίας, εξηγεί σε μία νέα συνέντευξή της στο «British Vogue» αυτά που έμαθε από την περίοδο απομόνωσης και τη διαδρομή που μπορεί να ακολουθήσει η μουσική της στη συνέχεια.

Ενώ συνεχίζει να προαναγγέλλει μια στροφή προς τη rock πλευρά της, η Miley Cyrus είπε στο περιοδικό ότι υπάρχει άλλη μία pop star με την οποία θα ήθελε να συνεργαστεί.

«Υπάρχουν πάντα ανερχόμενοι καλλιτέχνες που είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντες», δήλωσε η 28χρονη τραγουδίστρια, η οποία έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια με καλλιτέχνιδες όπως οι Joan Jett, Dolly Parton, Stevie Nicks αλλά και οι Dua Lipa και Ariana Grande.

«Αγαπώ την Billie Eilish. Νομίζω ότι είναι απλά η πιο φοβερή. Την αγαπώ, αγαπώ τα μηνύματά της. Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί της», σχολίασε.

Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, η Miley Cyrus μίλησε επίσης για τη «Bright Minded» που παρουσίασε μέσω του Instagram και σημείωσε ότι ελπίζει πως βοήθησε τους θαυμαστές της να εξετάσουν πιο βαθιά τους εαυτούς τους κατά τη διάρκεια του lockdown.

«Δεν είχαμε πολλές εξωτερικές εμπειρίες εκείνη την εποχή. Έτσι, όλοι μας μπορέσαμε να εξερευνήσουμε τον εαυτό μας στα διαφορετικά στρώματά του και να σκάψουμε βαθύτερα σε πράγματα που δεν είχαμε το χρόνο να εξετάσουμε», ανέφερε.

Η Miley Cyrus, η οποία ετοιμάζει ένα άλμπουμ με διασκευές τραγουδιών του Metallica, κλήθηκε να επιλέξει μεταξύ της rock και της pop, όμως δεν μπορούσε να αποφασίσει.

«Εξαρτάται από τη διάθεση που έχω. Μερικές μέρες η πιο δύσκολη επιλογή που πρέπει να κάνω είναι η Britney (Spears) ή η Courtney (Love). Αυτές είναι συνήθως οι μεγάλες αποφάσεις μου, τα μεγάλα διλήμματά μου», είπε.

Πηγή: hit-channel.com