Post

Share this post

Η Madonna γράφει και σκηνοθετεί ταινία για τη ζωή της

Μαζί με την βραβευμένη με Όσκαρ σεναριογράφο Diablo Cody, η Madonna ανακοίνωσε την προετοιμασία ταινίας για τη ζωή της, την οποία θα σκηνοθετήσει.

Madonna ανακοίνωσε πλέον και επίσημα την δημιουργία ταινίας για τη ζωή της. Η ίδια πρόκειται να την σκηνοθετήσει και το σενάριο θα υπογράψει η Diablo Cody

Η ταινία

Για εβδομάδες τώρα η Madonna δίνει στοιχεία μέσω του instagram ότι κάτι ετοιμάζει με την σεναριογράφο Diablo Cody. Μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες με τις δυο τους, με παλιές κασέτες, ημερολόγια και παλιές φωτογραφίες με φίλους από τη Νέα Υόρκη στην δεκαετία του 1970.

Τελικά, σε ένα livestream που έκαναν αποκάλυψαν το πρότζεκτ και συζήτησαν λεπτομέρειες για αυτό.

Η Madonna και η Diablo Cody

Η Madonna και η Diablo Cody

σεναριογράφος την οποία επέλεξε η Μadonna έχει κερδίσει το Όσκαρ σεναρίου για την ταινία «Juno». H ταινία θα εστιάσει στην εμβληματική καριέρα της τραγουδίστριας από το ξεκίνημά και 5 δεκαετίες αργότερα. Η παραγωγή θα γίνει από την Universal Pictures και την Amy Pascal που έχει ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν με βιογραφικές ταινίες τραγουδιστών όπως η βραβευμένη με ‘Οσκαρ ταινία για τη ζωή του Freddie Mercury «Bohemian Rhapsody» και για τον Elton John με τίτλο «Rocketman».

O τίτλος της ταινίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Η απόπειρα των Universal Studios και ο εκνευρισμός της Madonna

To 2016 το σενάριο της Elyse Hollander με τον τίτλο «Blonde Ambition» είχε λάβει πολύ θερμές κριτικές από το Hollywood και χαρακτηρίστηκε ένα από τα καλύτερα σενάρια της χρονιάς. Ωστόσο, στην τραγουδίστρια δεν άρεσε καθόλου όλο αυτό καθώς θεωρεί πως μόνο εκείνη μπορεί να πει τη ιστορία της.

Madonna

«Γιατί οι Universal Studios να θέλουν να κάνουν μια ταινία για μένα βασισμένη πάνω σ’ ένα σενάριο γεμάτο ψέματα; Κανείς δεν ξέρει τι ξέρω και τι έχω δει. Μόνο εγώ μπορώ να πω την ιστορία μου. Όποιος άλλος προσπαθήσει είναι τσαρλατάνος και ανόητος» είχε δηλώσει η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια δήλωσε «Θέλω να μεταφέρω αυτό το απίστευτο ταξίδι που η ζωή με έχει πάει σαν καλλιτέχνη, μουσικό, χορεύτρια- ένα ανθρώπινο ον που προσπαθεί να εξελιχθεί σε αυτόν τον κόσμο. Το επίκεντρο αυτής της ταινίας θα είναι πάντοτε η μουσική. Η μουσική με έχει κρατήσει να προχωράω και η τέχνη με έχει κρατήσει ζωντανή. Υπάρχουν τόσες ανείπωτες και inspiring ιστορίες που καλύτερα να ειπωθούν από εμένα».

«Είναι βασικό να μοιραστώ το rollercoaster της ζωής μου με την ζωή και το όραμά μου» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHarry Styles: Θα πρωταγωνιστήσει στη μεταφορά του ΛΟΑΤΚΙ μυθιστορήματος «My Policeman»;

Η Madonna ως ηθοποιός και σκηνοθέτης

Η Madonna στην ταινία "Evita"

Η Madonna στην ταινία «Evita»

Η 62χρονη τραγουδίστρια έχει σκηνοθετήσει το «Filth and Wisdom» και το «W.E.« το 2011 ενώ έπαιξε στο «Desperately Seeking Susan« και το «Dick Tracy«. Στην ταινία «Evita» στην οποία πρωταγωνίστησε, απέσπασε την Χρυσή Σφαίρα της Καλύτερης Ηθοποιού.

Πηγή: monopoli.gr