Post

Share this post

Η Lana Del Rey σκέφτηκε να εγκαταλείψει τη μουσική μετά το θάνατο της Amy Winehouse

«Ένιωθα ότι δεν ήθελα καν να τραγουδήσω πια», παραδέχεται η Lana Del Rey.
Η Lana Del Rey αποκάλυψε ότι σκέφτηκε για λίγο να σταματήσει να ασχολείται με τη μουσική μετά το θάνατο της Amy Winehouse.

Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι έλαβε την πρώτη κριτική για τη μουσική της την ίδια ημέρα που η Amy Winehouse πέθανε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, τον Ιούλιο του 2011 σε ηλικία 27 ετών.

«Είχα για δέκα δευτερόλεπτα το αίσθημα του ενθουσιασμού και μετά στις ειδήσεις παντού, σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα, ήταν ότι η Amy είχε πεθάνει στα πρώτα της βήματα και είπα “όχι”», ανέφερε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια – τραγουδοποιός σε συνέντευξή της στο μουσικό περιοδικό «Mojo».

«Όλοι με παρακολουθούσαν, γοητεύτηκαν, αλλά προσωπικά ένιωθα ότι δεν ήθελα καν να τραγουδήσω πια», είπε η Lana Del Rey σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στην ίδια συνέντευξη εξήγησε πως της άρεσε η ανωνυμία της στην αρχή της καριέρας της, προτού γίνει γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Lana Del Rey, η οποία φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού, αποκάλυψε επίσης ότι έχει ηχογραφήσει ένα άλμπουμ με διασκευές country τραγουδιών.

Τον περασμένο μήνα η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο single «Chemtrails Over The Country Club», το ομότιτλο τραγούδι του πολυαναμενόμενου έβδομου άλμπουμ της που θα αποκαλυφθεί στις 19 Μαρτίου.

Πηγή: hit-channel.com