Post

Share this post

Η Kelly Clarkson σε προκαλεί να αγαπήσεις… “I Dare You”

Με πέντε διεθνείς καλλιτέχνες μοιράζεται η Kelly Clarkson το νέο τραγούδι της.

Η Kelly Clarkson επιστρέφει με το νέο single «I Dare You» που κυκλοφορεί από την Atlantic Records / Warner Music.

Το «I Dare You» είναι ένα συναισθηματικό τραγούδι για τη δύναμη ψυχής που δίνει η αγάπη και η θετικότητα.

Το τραγούδι κυκλοφορεί παράλληλα με μία συλλογή από πέντε πολύγλωσσα ντουέτα της Kelly Clarkson με διεθνώς καταξιωμένους καλλιτέχνες, που τραγουδούν στη μητρική γλώσσα τους.

 

Η Kelly Clarkson ενώνει τις δυνάμεις της με τη Zaz στη γαλλική εκδοχή («Appelle Ton Amour»), με τη Faouzia στην αραβική εκδοχή, με τον Blas Cantó στην ισπανική εκδοχή («Te Reto A Amar»), με τους Glasperlenspiel στη γερμανική εκδοχή («Trau Dich») και με τη Maya Buskila στην εβραϊκή εκδοχή, αποτυπώνοντας στην πράξη το μήνυμα του «I Dare You».

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια παρουσίασε το music video του «I Dare You» στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής της «The Kelly Clarkson Show» στο NBC και έκανε εικονικά ντουέτα με τους πέντε συναδέλφους της.

«Είναι το αγαπημένο μου / πιο δύσκολο πρότζεκτ που έχω κάνει ποτέ», σχολιάζει η Kelly Clarkson.

«Ήταν πάντα το όνειρό μου, καθώς μεγάλωνα τραγουδώντας σε διαφορετικές γλώσσες, να βρω αυτό το τέλειο τραγούδι, με το τέλειο μήνυμα, που θα μας ενώσει όλους παγκοσμίως και στη συνέχεια να το ηχογραφήσω με διάφορους άλλους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο στις μητρικές γλώσσες τους», περιγράφει.

«Δουλέψαμε πολύ ως ομάδα και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε το πλάνο μας για την κυκλοφορία του πρότζεκτ, επειδή νιώθουμε ότι δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενωμένοι αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο και ότι ίσως αυτό το μήνυμα θα φέρει λίγη ελπίδα σε αυτή την – μερικές φορές σκοτεινή – περίοδο απομόνωσης», τονίζει.

«Ευχαριστώ πολύ για όλους τους καλλιτέχνες που δούλεψαν μαζί μου. Ελπίζουμε ότι όλοι εκεί έξω θα ταυτιστούν με το μήνυμα και θα επιλέξουν την αγάπη αντί για το φόβο. Σας προκαλώ», καταλήγει η Kelly Clarkson.

Ακούστε παρακάτω τα ντουέτα της Kelly Clarkson με τη Zaz, τη Faouzia, τον Blas Cantó, τους Glasperlenspiel και τη Maya Buskila.