Post

Share this post

Η Katy Perry μοιράζεται το video του «Champagne Problems»

Σε βασίλισσα της ντίσκο μεταμορφώνεται η Katy Perry για το «Champagne Problems».

Η Katy Perry έδωσε στη δημοσιότητα το music video για το τραγούδι «Champagne Problems» από το νέο άλμπουμ της «Smile», που κυκλοφόρησε στις 28 Αυγούστου.

Το «Champagne Problems» είναι ένα upbeat dance κομμάτι που αναφέρεται στην τρικυμία από την οποία πέρασε στο παρελθόν η σχέση της τραγουδίστριας με τον αρραβωνιαστικό και πατέρα του παιδιού της, τον Orlando Bloom.

«Είναι ένα τραγούδι που μιλά για το πόσο έντονη είχε γίνει η κατάσταση και πόσα πολλά πράγματα έπρεπε να περάσουμε», εξήγησε η Katy Perry μιλώντας στο Billboard.

«Ναι, έχουμε προβλήματα. Όλοι αντιμετωπίζουν προκλήσεις σε μια σχέση. Αν πρόκειται για μια αληθινή σχέση, θα σε προκαλέσει να γίνεις ο καλύτερος εαυτός σου», συνέχισε.

«Καταλαβαίνω πραγματικά τι είπε ο Justin Timberlake: “Είσαι ο καθρέφτης μου” επειδή είναι αλήθεια. Οι καθρέφτης αναδεικνύουν όλα αυτά τα πράγματα που δεν μπορείτε να δείτε για τον εαυτό σας», σχολίασε η Katy Perry αναφερόμενη στο τραγούδι «Mirrors» του Timberlake από το 2013.

Το ατμοσφαιρικό music video για το «Champagne Problems» έχει γυριστεί με τη σκηνοθεσία της Kate Hollowell, ενώ η Katy Perry εμφανίζεται ως βασίλισσα της ντίσκο φορώντας ένα αστραφτερό φόρεμα.

Η τραγουδίστρια έχει γράψει το «Champagne Problems» μαζί με μία ομάδα επιτυχημένων δημιουργών / παραγωγών που αποτελείται από τους Ian Kirkpatrick, Jacob Kasher, John Ryan και Johan Carlsson, με τον τελευταία να έχει φροντίσει και την παραγωγή του τραγουδιού.

πηγή: hit-channel.com