Post

Share this post

Η Dua Lipa συμπράττει με τη Madonna και τη Missy Elliott στο επικό remix του «Levitating»

Η Dua Lipa πρωταγωνιστεί σε μια επική συνεργασία.

Η Dua Lipa αποκαλύπτει την πολυαναμενόμενη συνεργασία της με τη Madonna και τη Missy Elliott για το remix του τραγουδιού της «Levitating», δια χειρός της The Blessed Madonna.

Η ηχηρή μουσική συνάντηση των τριών γυναικών θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ «Club Future Nostalgia» της Dua Lipa, ένα project με ανανεωμένες εκδοχές των τραγουδιών που απολαύσαμε στην αριστουργηματική δισκογραφική δουλειά της «Future Nostalgia».

Το «Club Future Nostalgia» είναι μια εντυπωσιακή συλλογή ολοκαίνουργιων remixes και συνεργασιών με μια απίστευτη λίστα από σούπερ σταρ, ήρωες της underground μουσικής και μερικά από τα καλύτερα ταλέντα της dance μουσικής χορού σε όλο τον κόσμο.

Την επιμέλεια του άλμπουμ και τη μίξη του σε μορφή non-stop mixtape ανέλαβε η The Blessed Madonna (Marea Stamper), η DJ και παραγωγός που έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο διάσημα ονόματα στην κουλτούρα των clubs.

Η Dua Lipa δηλώνει: «Αποφάσισα να ανεβάσω το πάρτι με την ασύγκριτη The Blessed Madonna, που με βοήθησε κρυφά να φτιάξω το mixtape που θα γινόταν τοι “Club Future Nostalgia” και οι απόλυτες βασίλισσες Missy Elliott και Madonna με συνάντησαν σε ένα επικό remix του “Levitating”».

Η The Blessed Madonna σχολιάζει: «Δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι το remix του εκπληκτικού τραγουδιού “Levitating” της Dua με τη Madonna και τη Missy Elliott ήταν ένα όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα. Αυτή είναι μια φράση που χρησιμοποιείται υπερβολικά, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, είναι απολύτως κυριολεκτική».

«Σκέφτηκα πολλά για το τι θα σήμαινε να μπω στο σύμπαν της Dua και να δημιουργήσω ένα κλασικό dance κομμάτι για το οποίο θα ήμασταν και οι δύο εξίσου υπερήφανες. Ήθελα να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και να γεφυρώσει τα πράγματα που μου αρέσουν στην underground ηλεκτρονική μουσική και στην άψογη pop μουσική», συνεχίζει.

Η Missy Elliott προσθέτει: «Είμαι ταπεινά ευγνώμων που η Dua μου ζήτησε να συμμετάσχω σε αυτό το τραγούδι γιατί είμαι θαυμάστρια της δουλειάς της και μου αρέσει όλη η αίσθηση των ’80s που έχει η μουσική της. Όταν η ομάδα της έστειλε το κομμάτι, ηχογράφησα αμέσως το κουπλέ μου. Το άκουσε και της άρεσε και εδώ είμαστε!»

Το εντυπωσιακό και άκρως κινηματογραφικό music video για το ανεπανάληπτο remix του «Levitating» έχει σκηνοθετήσει ο Will Hooper, φέρνοντας στις οθόνες μας retro vibes που ανταποκρίνονται στο πνεύμα του remix.

Το «Club Future Nostalgia – The Remixed Album» της Dua Lipa θα κυκλοφορήσει από τη Warner Records την Παρασκευή 28 Αυγούστου.

πηγή: hit-channel.com