Post

Share this post

Η Dua Lipa θα τραγουδήσει στο εικονικό pre-party του Elton John για τα Όσκαρ

Μια ξεχωριστή εμφάνιση από την Dua Lipa θα περιλαμβάνει το εικονικό pre-party του Elton John για τα Όσκαρ.

Ο Elton John προετοιμάζει το καθιερωμένο πάρτι που διοργανώνει για τα Όσκαρ με λίγη βοήθεια από τους φίλους του.

Το «Ίδρυμα Elton John για το AIDS» ανακοίνωσε νέες λεπτομέρειες για το πάρτι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου, την ημέρα που θα διεξαχθούν τα Βραβεία Όσκαρ 2021.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με το πρώτο της εικονικό pre-party, το οποίο θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Neil Patrick Harris και θα περιλαμβάνει μια ξεχωριστή unplugged εμφάνιση της Dua Lipa.

Το pre-party θα αρχίσει μία ώρα πριν από την έναρξη των Όσκαρ και οι υποστηρικτές του ιδρύματος θα μπορούν παρακολουθήσουν μέσω του Cisco Webex.

Εισιτήρια για την εκδήλωση πωλούνται στο Ticketmaster από την τιμή των 20 δολαρίων. Όλα τα έσοδα θα ωφελήσουν το Ίδρυμα του Elton John για το AIDS.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και η συμμετοχή περισσότερων καλεσμένων στη βραδιά.

 

«Αυτή τη χρονιά, φέρνουμε το πάρτι μας για τα Όσκαρ στα σπίτια του κόσμου για πρώτη φορά εικονικά για μια αξέχαστη βραδιά με τον David (Furnish), εμένα, τον αγαπητό μας φίλο Neil Patrick Harris και την απίστευτη Dua Lipa, καθώς και πολλά υπέροχα ονόματα – έκπληξη», δήλωσε ο Elton John για το επερχόμενο γεγονός.

«Τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η μία πανδημία δεν θα υπερισχύσει της άλλης. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τους 38 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως που ζουν με τον ιό του HIV και χρειάζονται τη φροντίδα, την αγάπη και την υποστήριξή μας, οπότε ελπίζουμε ότι όλοι θα ενωθούν μαζί μας για αυτό το ξεχωριστό και μοναδικό στο είδος του pre-party των Όσκαρ», πρόσθεσε.

Η Dua Lipa εξέφρασε με δηλώσεις της τον ενθουσιασμό της για την εκδήλωση.

«Είναι τόσο μεγάλη τιμή να είμαι μέρος ενός από τα πιο εμβληματικά πάρτι για τα Όσκαρ και είμαι πραγματικά υπερήφανη που στηρίζω το Ίδρυμα του Elton John για το AIDS για να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση του στίγματος που υπάρχει γύρω από τον HIV, καθώς πρέπει να χτίσουμε μαζί έναν ευγενικότερο και πιο ανεκτικό κόσμο», ανέφερε.

«Και το να μοιραστώ τη σκηνή με τον Elton John θα είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα!», σημείωσε η 25χρονη τραγουδίστρια.

Πηγή: hit-channel.com