Post

Share this post

Η Dua Lipa «δεν μπορούσε να πιστέψει» ότι η Gwen Stefani ήθελε να συνεργαστεί μαζί της

Η Dua Lipa περιγράφει πώς αντέδρασε όταν η Gwen Stefani της πρότεινε να συνεργαστούν.

Η Dua Lipa συνεργάστηκε στο άλμπουμ «Club Future Nostalgia» με μια σειρά καταξιωμένων ονομάτων. Μεταξύ τους και η Gwen Stefani, η οποία συμμετείχε στο remix του «Physical» από τον Mark Ronson.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με τον Zane Lowe στο Apple Music η Lipa μίλησε για τη στιγμή που η Stefani συμφώνησε να τραγουδήσει στο κομμάτι.

«Ειλικρινά, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Καθόμουν στο τηλέφωνό μου και σκεφτόμουν “Θεέ μου, αυτό είναι τρελό, είναι τρελό”. Απλώς περπατούσα πέρα – δώθε στο δωμάτιο και έλεγα “τα κατάφερα”», περιέγραψε.

«Και ο τρόπος που συνέβη ήταν τόσο φοβερός, επειδή βασικά επικοινωνήσαμε με την Gwen και την ομάδα της για να δοκιμάσουμε ένα απόσπασμα από το “Hollaback Girl” στο “Club Future Nostalgia”», θυμήθηκε.

«Και είπα “ίσως θα πρέπει απλώς να ρωτήσουμε, να ακούσουμε γνώμες, να δούμε αν θέλει να κάνει κάτι”. Λάτρεψε το remix του Mark Ronson για το “Physical” και είπε “θα ήθελα να συμμετάσχω”. Είναι σουρεαλιστικό», ανέφερε η Dua Lipa.

«Ήταν τόσο συναρπαστικό. Ήταν μια τόσο συναρπαστική περίοδος, ειδικά επειδή ήταν το διάστημα του lockdown και το project ολοκληρώθηκε επειδή όλοι ήταν στο σπίτι. Αλλά έκανε το lockdown τόσο συναρπαστικό. Χόρευα απλώς στο σπίτι, ακούγοντας τραγούδια που, παρότι τα ήξερα πολύ καιρό, έμοιαζαν τόσο καινούργια. Οπότε απλώς ανακάλυπτα ξανά τη μουσική με διαφορετικό τρόπο», είπε.

Η Dua Lipa ευχαρίστησε επίσης την The Blessed Madonna, η οποία επιμελήθηκε το «Club Future Nostalgia», λέγοντας: «Πραγματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς εκείνη. Ήταν η ενορχηστρωτής πίσω από αυτό. Ήταν απίστευτο που ήμουν σε θέση να συνεργαστώ μαζί της και να μάθω από αυτήν, είναι καταπληκτική».

Όσον αφορά το υποψήφιο για Grammy άλμπουμ της «Future Nostalgia», η Dua Lipa υποστήριξε ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του ότι «υπήρχε, κατά κάποιο τρόπο σε μερικούς στίχους, αυτή η ψευδής αίσθηση εμπιστοσύνης».

«Υπήρχαν τραγούδια που τα έγραψα επειδή ήθελα να αισθανθώ κάτι συγκεκριμένο ή υπήρχαν τραγούδια που έβαλα συγκεκριμένους στίχους ή κάποια συναισθήματα λέγοντας θέλω να μπορώ να ακούω αυτό το τραγούδι και να το νιώθω αυτό, που απαραιτήτως δεν το ένιωθα πάντα», συνέχισε.

«Ή όταν δημιουργούσα αυτόν το δίσκο, ήθελα να το ορίσω ως μια μορφή απόδρασης. Και δεν ξέρω, ένιωσα ότι κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου λειτουργούσε ως μια μορφή απόδρασης για εμένα. Και ήμουν τόσο χαρούμενη με την ανταπόκριση στο άλμπουμ και που ο κόσμος έλεγε “με βοήθησε να περάσω το lockdown και έκανα τόσες πολλές ασκήσεις γυμναστικής στο σπίτι”», σχολίασε.

Πηγή: hit-channel.com