Post

Share this post

Η Dua Lipa γιορτάζει την πρώτη επέτειο από την κυκλοφορία του «Future Nostalgia»

«Το “Future Nostalgia” μου έχει διδάξει υπομονή, δύναμη, αυτοπεποίθηση, και ευτυχία».

Η Dua Lipa αφιερώνει μια ανάρτησή της στη συμπλήρωση ενός έτους από την κυκλοφορία του αριστουργηματικού άλμπουμ της «Future Nostalgia».

Το δεύτερο άλμπουμ της Βρετανίδας τραγουδίστριας κυκλοφόρησε από τη Warner Records στις 27 Μαρτίου 2020, εν μέσω των πρώτων αβέβαιων εβδομάδων του lockdown στο οποίο είχε περάσει μεγάλο μέρος του πλανήτη για την καταπολέμηση της διάδοσης του κορονοϊού.

Παρά το δισταγμό της Dua Lipa να μοιραστεί με το κοινό τη νέα δισκογραφική δουλειά της το πρώτο διάστημα μιας πρωτοφανούς περιόδου, το «Future Nostalgia» ήρθε ως μια αχτίδα φωτός μέσα στη μουντή πραγματικότητα.

Το «Future Nostalgia» έλαβε διθυραμβικές κριτικές από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης και χάρισε στην Dua Lipa πέντε από τις έξι υποψηφιότητές της στα Βραβεία Grammy 2021, κερδίζοντας τελικά το βραβείο για το «Καλύτερο Pop Φωνητικό Άλμπουμ».

«Δεν μπορώ να πιστέψω πώς έχει περάσει έτσι ένας χρόνος από το άλμπουμ και από όλες τις απίστευτες αναμνήσεις και εμπειρίες που μου έφερε», έγραψε η Dua Lipa σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, δημοσιεύοντας μερικά παρασκηνιακά στιγμιότυπα από τη φωτογράφηση για το «Future Nostalgia».

«Σκέφτομαι τον φόβο που είχα κυκλοφορώντας αυτό το άλμπουμ σε μια τόσο αβέβαιη περίοδο, όμως ένιωσα επίσης ελπίδα και εμπιστοσύνη στη μουσική που είχαμε κάνει. Ελπίζω ότι η δική μορφή απόδρασης από την πραγματικότητα να βοήθησε και εσάς», συνέχισε.

«Πάντα λέω ότι είμαι τόσο ευγνώμων για τον τρόπο με τον οποίο βρήκε αυτό το άλμπουμ ένα σπίτι σε εσάς, αλλά πέρα ​​από αυτό, νιώθω ότι μας έφερε πιο κοντά. Μου έχει διδάξει υπομονή, δύναμη, αυτοπεποίθηση, ευτυχία και τι πρέπει να κάνω για να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου», τόνισε.

«Μου άνοιξε ένα νέο κόσμο δυνατοτήτων και όλα αυτά χάρη σε εσάς! Για να γίνει αυτό απαιτείται ομαδική προσπάθεια με πολλή αγάπη και υποστήριξη!», ανέφερε.

Η Dua Lipa εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη της προς όσους τη στήριξαν σε αυτή τη διαδρομή και υποσχέθηκε στους θαυμαστές της ότι θα τους συναντήσει από κοντά όταν ξεκινήσουν ξανά οι συναυλίες.

«Είμαι ευγνώμων για την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τον έρωτά μου, την ομάδα μου και κάθε έναν από εσάς που ήσασταν μαζί μου σε κάθε βήμα. Ανυπομονώ για όσα θα ακολουθήσουν, αλλά προς το παρόν θέλω απλώς να σας ευχαριστήσω… Σας αγαπώ και θα σας δω σε μια πόλη κοντά σας όταν ο κόσμος θα είναι έτοιμος να χορέψουμε», κατέληξε.

Η Dua Lipa πρόκειται να γιορτάσει καθ’ όλη τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας τα πρώτα γενέθλια του «Future Nostalgia».

Η 25χρονη θα φιλοξενήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της ένα διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού, ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσει και διαγωνισμούς. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα κάνοντας εγγραφή στη διεύθυνση www.dualipa.com/signup.

Πηγή: hit-channel.com