Post

Share this post

Η Cardi B και η Mariah Carey συζητούν για τη φήμη

«Αυτή η βιομηχανία μπορεί να μετατρέψει ορισμένους διάσημους σε διαφορετικά άτομα.»

Η Cardi B και η Mariah Carey έκαναν μια ειλικρινή συζήτηση για τη φήμη και τις σχέσεις τους με άλλους ανθρώπους.

Ο διάλογος της 28χρονης ράπερ και της 50χρονης τραγουδίστριας φιλοξενείται στις σελίδες του περιοδικού «Interview». Η Carey ξεκινά επαινώντας την Cardi για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τη φήμη, πριν αναφερθεί στις σχέσεις μεταξύ των διασημοτήτων.

«Έχεις συνηθίσεις όλο το θέμα με τη διασημότητα», λέει η Mariah Carey.

«Όσον αφορά τη σύνδεση με άλλους καλλιτέχνες, υπάρχουν άτομα που έχεις γνωρίσει και έχετε εξαιρετικές σχέσεις; Δηλαδή, είναι φοβεροί και γίνατε φίλοι. Και τότε υπάρχουν καταστάσεις όπου λες: “Λοιπόν, υποθέτω ότι θα μπορούσα να είμαι φίλη με αυτό το άτομο αν δεν είχε συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο;” Το έχω παρατηρήσει στη ζωή μου», συνεχίζει.

«Πολλή διάσημοι με προσκαλούν σε διάφορα μέρη, αλλά είμαι πραγματικά ντροπαλή», απαντά η Cardi B. «Κάνουμε αυτή τη συζήτηση μέσω τηλεφώνου, αλλά αν ήταν από κοντά, δεν θα μπορούσα να σε κοιτάξω στα μάτια. Γι’ αυτό γίνομαι νευρική όταν βρίσκομαι γύρω από διασημότητες. Και μερικές φορές το μυαλό μου αρχίζει να μιλά και να λέει: “Ωχ, φαίνομαι ηλίθια, νιώθω ηλίθια, είμαι χαζή”», εξηγεί.

Η Mariah Carey ταυτίστηκε με την Cardi B: «Όλοι το κάνουμε αυτό».

Η ράπερ αποκαλύπτει ότι έχει διατηρήσει γύρω της τον ίδιο στενό κύκλο ανθρώπων από τότε γνώρισε την επιτυχία και τονίζει ότι έχει κουραστεί από τους «ψεύτικους διάσημους».

«Είχα πάντα τους ίδιους φίλους. Είμαι πολύ πιστή. Αν είμαι φίλη σου, θα σε υποστηρίζω πάντα έντονα. Αλλά αν δεν με υποστηρίζεις ή αν κάνει  για μένα ή κάνεις κάποιες γελοίες ανοησίες, θα νιώσω με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Ο σύζυγός μου (Offset) προσπαθεί πάντα να μου λέει: “Δεν μπορείς να το σκέφτεσαι αυτό επειδή πρέπει να δικτυωθείς και αυτό δεν είναι η πραγματική ζωή. Πρέπει να το καταλάβεις”», περιγράφει.

Η Mariah Carey επισημαίνει αμέσως μετά τη διαφορά μεταξύ των φίλων από τη δουλειά και των προσωπικών φίλων.

«Απλώς είμαστε όλοι άνθρωποι, αλλά αυτή η βιομηχανία μπορεί να μετατρέψει ορισμένους διάσημους σε διαφορετικά άτομα. Περιμένω όλοι να είναι αληθινοί μαζί μου. Πιστεύεις ότι η βιομηχανία σε έχει αλλάξει ή έχεις δει να αλλάζουν άλλα άτομα που ίσως να γνώριζες πριν ανελιχθούν;», ρωτά.

«Γι’ αυτό μένω μακριά από τους ανθρώπους», απαντά η Cardi B. «Οι θαυμαστές μου θέλουν να αλληλοεπιδρώ με περισσότερους καλλιτέχνες, αλλά αν μου αρέσει η μουσική τους, δεν θέλω να τους συναντήσω γιατί δεν θέλω να τους μισήσω», αναφέρει.

Η Cardi B ετοιμάζει επί του παρόντος το δεύτερο άλμπουμ της. Αν και αποκαλύπτει ότι ένιωσε πίεση να επισπεύσει την κυκλοφορία του, αισθάνεται ότι λείπουν κομμάτια.

Πηγή: hit-channel.com